دعوت مجدد مجلس از وزیر نفت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۴۲۵۱۵ سایت-خوان

برنامه ریزی شده بود تا بعد از ظهر روز گذشته رستم قاسمی برای پاسخگویی به سوالات عزیز اکبریان نماینده مردم کرج، حمیدرضا پشنگ نماینده مردم خاش و میرجاوه، قاسم عزیزی نماینده مردم شازند و تحقیق و تفحص درخواستی سیدمهدی موسوی نژاد نماینده مردم دشتستان، میهمان کمیسیون انرژی باشد.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی گفت:‌ مسافرت وزیر نفت و برگزاری جلسه علنی مجلس در بعدازظهر دیروز موجب شد جلسه کمیسیون انرژی و سوال نمایندگان از وزیر نفت به هفته آینده موکول شود.

قاسم عزیزی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: قرار بود بعدازظهر روز گذشته (اول مرداد) وزیر نفت در جلسه کمیسیون انرژی حاضر شود و به سوالات برخی از نمایندگان از جمله سوال من پاسخ دهد اما به دلیل برگزاری جلسه علنی مجلس و همچنین مسافرت وزیر نفت، جلسه کمیسیون انرژی روز گذشته برگزار نشد.

وی افزود: وزیر نفت هفته آینده دوباره به کمیسیون انرژی مجلس دعوت خواهد شد تا پاسخگوی سوالات نمایندگان باشد.

به گزارش تسنیم، برنامه ریزی شده بود تا بعد از ظهر روز گذشته رستم قاسمی برای پاسخگویی به سوالات عزیز اکبریان نماینده مردم کرج، حمیدرضا پشنگ نماینده مردم خاش و میرجاوه، قاسم عزیزی نماینده مردم شازند و تحقیق و تفحص درخواستی سیدمهدی موسوی نژاد نماینده مردم دشتستان، میهمان کمیسیون انرژی باشد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن