انتقاد شبکه الجزیره از مقام های مصری
الجزیره با رد این اتهامات اعلام کرد مقام های مصری در سه هفته گذشته فشار خود را بر آزادی و عملکرد کارمندان این شبکه افزایش داده اند.
شبکه تلویزیونی الجزیره قطر مقام های مصری را به تلاش برای اعراب کارمندان این شبکه در مصر متهم کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، ساعاتی بعد از آنکه ارتش مصر محمد مرسی رئیس جمهور منتخب مصر را در سوم جولای در یک کودتا برکنار کرد، نیروهای امنیتی مصر به دفاتر الجزیره در قاهره حمله کردند.
ارتش مصر مدعی است این شبکه با پخش اخبار و گزارش های هدفمند در صدد تحریک افکار عمومی در مصر است. ارتش همچنین این شبکه را به جانبداری از حزب اخوان المسلمین متهم می کند.
الجزیره با رد این اتهامات اعلام کرد مقام های مصری در سه هفته گذشته فشار خود را بر آزادی و عملکرد کارمندان این شبکه افزایش داده اند.
مقام های مصر هنوز درباره این خبر اظهارنظری نکرده اند.
الجزیره در بیانیه ای تاکید کرد مقام های مصری به خبرنگاران این شبکه اجازه پوشش اخبار را نمی دهند.
غسان ابو حسین سخنگوی الجزیره گفت: با وجود چالش های موجود در مصر، الجزیره مصمم است به تعهد خود مبنی بر اطلاع رسانی ادامه بدهد اما این شبکه فقط نگران امنیت جانی کارمندان خود است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.