تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از احمدی‌نژاد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۴۰۵۸۲ سایت-خوان

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی برای دکتر احمدی‌نژاد در تمامی سنگرها به ویژه علمی و فرهنگی آرزوی موفقیت کردند.

جلسه ۷۳۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی شب گذشته به ریاست دکتر احمدی‌نژاد برگزار شد.

به گزارش ایسنا، مخبر دزفولی با بیان اینکه این جلسه آخرین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست دکتر احمدی‌نژاد بود گفت: اعضای جلسه به پاس تلاش‌های موثر و اهتمام احمدی‌نژاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی، از ایشان تقدیر و تشکر کردند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی برای دکتر احمدی‌نژاد در تمامی سنگرها به ویژه علمی و فرهنگی آرزوی موفقیت کردند.

وی در ادامه از بررسی مسائل مختلف علمی و فرهنگی در جلسه امشب شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت: برخی از این موارد پس از آنکه به اتقان کافی و لازم برسد به اطلاع عموم خواهد رسید.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران همچنین از تصویب نهایی سند گیاهان دارویی در این جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.

مخبر دزفولی در خاتمه گفت: ان‌شاءالله جلسات آینده شورای عالی انقلاب فرهنگی پس از مراسم تنفیذ و تحلیف رئیس جمهور منتخب حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر روحانی برگزار خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی طبق روال موضوعات مختلف عرصه‌های علم و فرهنگ کشور را با هماهنگی و هدایت ایشان در دستور کار جلسات برای بررسی و تصویب قرار خواهد داد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن