ابقای ۳ تن از فقهای شورای نگهبان
رهبر معظم انقلاب، سه تن از فقهای شورای نگهبان را در این سِمَت ابقا و حجتالاسلام حاج شیخ «مهدی شبزندهدار» را به عنوان عضو جدید فقهای این شورا منصوب کردند. بهگزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله خامنهای به استناد اصل ۹۱ قانون اساسی، حضرات آیات حاج شیخ محمّد مومن، حاج شیخ محمّد یزدی و حاج سیّد محمود هاشمی شاهرودی را در عضویت فقهای شورای نگهبان ابقا کردند. رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین در حکم جداگانهای، حجتالاسلام حاج شیخ مهدی شبزندهدار را به عنوان عضو جدید فقهای شورای نگهبان منصوب کردند.
رهبر معظم انقلاب، سه تن از فقهای شورای نگهبان را در این سِمَت ابقا و حجتالاسلام حاج شیخ «مهدی شبزندهدار» را به عنوان عضو جدید فقهای این شورا منصوب کردند.
بهگزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله خامنهای به استناد اصل ۹۱ قانون اساسی، حضرات آیات حاج شیخ محمّد مومن، حاج شیخ محمّد یزدی و حاج سیّد محمود هاشمی شاهرودی را در عضویت فقهای شورای نگهبان ابقا کردند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی همچنین در حکم جداگانهای، حجتالاسلام حاج شیخ مهدی شبزندهدار را به عنوان عضو جدید فقهای شورای نگهبان منصوب کردند.
متن حکم رهبر معظم انقلاب در خصوص ابقای سه تن از فقهای شورای نگهبان به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
حضرات آیات آقایان حاج شیخ محمّد مومن، حاج شیخ محمّد یزدی و حاج سیّد محمود هاشمی شاهرودی دامت توفیقاتهم
با توجه به پایان یافتن دوره عضویت آقایان محترم و با توجه به اصل نود و یکم قانون اساسی، مجدداً حضرات آقایان را به عنوان فقهای محترم شورای نگهبان برای یک دوره جدید منصوب میکنم.
توفیقات روزافزون آقایان را از خداوند متعال خواستارم.
سیّدعلی خامنهای
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.