مهار آتش سوزی در مجتمع مسکونی - ۲۴ تیر ۹۲

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۴۰۰۳۶ سایت-خوان

آتش گرفتن پژو ۲۰۶ در پارکینگ یک ساختمان مسکونی ۱۵ نفر از ساکنان را در محاصره دود و آتش قرار داد.

مهار آتش سوزی در مجتمع مسکونی - ۲۴ تیر ۹۲

ساعت ۱۰ و ۲۳ دقیقه امروز آتش سوزی در پارکینگ یه ساختمان مسکونی در خیابان پیامبر شرقی خیابان شاهد به سازمان آتش نشانی و پلیس اطلاع داده شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه آتش نشانان دو ایستگاه خود را به محل حادثه رساندند. آتش سوزی از یک خودروی پژو ۲۰۶ آغاز و در ادامه به دو انباری سرایت کرده بود. دود ناشی از این آتش سوزی نیز طبقات بالایی را فرا گرفته بود.

آتش نشانان سپس با تجهیزات تنفسی وارد ساختمان شده و ۱۵ نفر از ساکنان را از میان دود خارج کرده و هشت نفر از آنها را تحویل امدادگران اورژانس دادند. هفت نفر از ساکنان به صورت سرپایی مداوا شده و یک نفر از آنها به بیمارستان منتقل شد.

به گفته شاهدان این آتش سوزی عمدی بوده و فردی برای انتقام از مالک پژو ۲۰۶ با بنزین این خودرو را به آتش کشیده بود.

جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی هم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آتش سوزی ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه مهار شد و در حال حاضر نمی توان درباره عمدی بودن حادثه صحبت کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن