۴۳ کشته و زخمی در ۲ انفجار عراق

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۳۹۶۷۹ سایت-خوان

بر اثر انفجار بمب در نزدیکی یک اداره دولتی در منطقه المداین در ۳۰ کیلومتری جنوب بغداد نیز دو غیرنظامی کشته و سه تن دیگر زخمی شدند.

بر اثر دو انفجار که شنبه‌شب در دو منطقه عراق رخ داد، ۱۰ تن کشته و ۳۳ تن دیگر زخمی شدند.

به گزارش ایسنا، یک منبع پلیس عراق به خبرگزاری شینهوا گفت: بر اثر انفجار بمب نزدیک مسجد «خالد بن ولید» در منطقه الدوره جنوب بغداد، هشت تن از نمازگزاران کشته و ۳۰ تن دیگر زخمی شدند و خسارت‌های مادی زیادی به این مسجد و ساختمان‌های نزدیک آن وارد شد.

این منبع افزود، بمب بعد از پایان نماز تراویح، نماز مستحبی که اهل تسنن در شب‌های ماه مبارک رمضان اقامه می‌کنند، منفجر شد.

وی اظهار داشت، بر اثر انفجار بمب در نزدیکی یک اداره دولتی در منطقه المداین در ۳۰ کیلومتری جنوب بغداد نیز دو غیرنظامی کشته و سه تن دیگر زخمی شدند.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، در این بمب‌گذاری به این مرکز دولتی و شماری از ساختمان‌های نزدیک به آن خسارت‌های مادی بسیاری وارد شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن