مصر سوریه‌ای دیگر خواهد شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۳۸۱۵۰ سایت-خوان

اخوان‌المسلمین مردم مصر را به خیزش علیه دولت این کشور دعوت کرد و از جوامع بین‌المللی خواست تا برای تبدیل نشدن مصر به سوریه‌ای جدید وارد عمل شوند. به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ گروه اخوان‌المسلمین امروز (دوشنبه) پس از کشته‌ شدن ده‌ها نفر از طرفداران این حزب در اطراف یکی از مقرهای ارتش در مصر مردم را به خیزش دعوت کرد و اعلام کرد در صورت عدم مداخله کشورهای خارجی مصر به سوریه‌ای جدید تبدیل خواهد شد. شاخه سیاسی حزب عدالت و آزادی خواستار خیزش مردم مصر علیه افرادی شد که با استفاده از تانک قصد از بین بردن انقلاب آنها را دارند.

اخوان‌المسلمین مردم مصر را به خیزش علیه دولت این کشور دعوت کرد و از جوامع بین‌المللی خواست تا برای تبدیل نشدن مصر به سوریه‌ای جدید وارد عمل شوند.

به گزارش تسنیم به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ گروه اخوان‌المسلمین امروز (دوشنبه) پس از کشته‌ شدن ده‌ها نفر از طرفداران این حزب در اطراف یکی از مقرهای ارتش در مصر مردم را به خیزش دعوت کرد و اعلام کرد در صورت عدم مداخله کشورهای خارجی مصر به سوریه‌ای جدید تبدیل خواهد شد.

شاخه سیاسی حزب عدالت و آزادی خواستار خیزش مردم مصر علیه افرادی شد که با استفاده از تانک قصد از بین بردن انقلاب آنها را دارند. این گروه در ادامه از جوامع و گروه‌های بین‌المللی و همچنین تمام مردم آزاد در دنیا خواست تا برای ممانعت از قتل‌عام بیشتر مردم و همچنین ایجاد سوریه‌ای جدید در جهان عرب مداخله کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن