تولید انگور با طعم انبه و آناناس

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۳۷۷۹۶ سایت-خوان

سعیدی بیان داشت: این نوع میوه در مرحله تحقیقاتی در هر هکتار ۹ تا ۱۰ تن ثمر داده و در مرحله تاکستانی احتمال می‌رود، این رقم در صورت رعایت موارد فنی افزایش یابد.

تولید انگور با طعم انبه و آناناس

محقق مرکز تحقیقات کشاورزی جنوب کرمان گفت: در این مرکز نوعی انگور با طعم انبه و آناناس تولید شده است.

به گزارش فارس، خسرو سعیدی جیرفت را یکی از قطب‌های مهم کشاورزی کشور دانست و اظهار داشت: برخی از محصولات کشاورزی در این مناطق به دلیل خشکسالی و بروز آفت‌ها در معرض خطر نابودی ‌قرار دارند.

وی افزود: در این میان نقش تحقیقات و ارائه راهکارها در زمان کاشت، داشت و برداشت از اهمیت بالایی برخوردار است.

سعیدی تصریح کرد: در پی فعالیت و تحقیقات شش ساله توانسته‌ایم با آزمایش روی ۱۱ گونه انگور و عملیات تحقیقاتی به دو نمونه انگور با شرایط بارز دست پیدا کنیم.

وی ابراز داشت: یک نمونه از این انگور قادر است طی مدت ۹ ماه از سال هم گل‌دهی داشته باشد و هم غوره و میوه رسیده تولید کند.

سعیدی بیان داشت: این نوع میوه در مرحله تحقیقاتی در هر هکتار ۹ تا ۱۰ تن ثمر داده و در مرحله تاکستانی احتمال می‌رود، این رقم در صورت رعایت موارد فنی افزایش یابد.

سعیدی از تولید انگوری با طعم انبه و آناناس نیز خبر داد و گفت: این انگور مانند انگورهای معمولی بوده، اما دارای این دو طعم است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن