رییس‌جمهور از پروژه منوریل قم بازدید کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۳۶۶۹۲ سایت-خوان

در جریان بازدید دکتر محمود احمدی‌نژاد از پروژه منوریل قم، مهندسان طرح به ارائه گزارشی از روند احداث این پروژه و همچنین مشکلاتی که با آن روبه‌رو هستند اشاره کردند.

رییس‌جمهور در ادامه سفر پروژه‌ای خود به استان قم، از پروژه منوریل قم بازدید کرد و در جریان روند احداث و پیشبرد این پروژه قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به قم، کارفرمای این پروژه، سازمان قطار شهری قم است و عملیات اجرایی این پروژه از سال ۱۳۸۸ آغاز شده است.

در جریان بازدید دکتر محمود احمدی‌نژاد از پروژه منوریل قم، مهندسان طرح به ارائه گزارشی از روند احداث این پروژه و همچنین مشکلاتی که با آن روبه‌رو هستند اشاره کردند.

در جریان این بازدید اعلام شد که در آینده نزدیک، بخشی از فاز اول این پروژه که به طول ۴.۷ کیلومتر است، افتتاح خواهد شد.

پیمانکار این پروژه گروه مپنا و همچنین شرکت کیسون می‌باشد.

تاکنون ۴۲ درصد از تجهیزات کل این پروژه تامین شده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن