تحصن ائتلاف احزاب اسلامی در مصر
این گروه از نیروهای مسلح کشور خواست از کودتایی که در کشور اتفاق افتاده است حمایت نکند و با اجتناب از ورود به دایره اختلافات سیاسی به ماموریت اساسی خود در حفاظت از مرزها مشغول باشد. به گزارش باشگاه خبرنگاران، ائتلاف گروه ها و احزاب اسلامی در استان سوهاج مصر در واکنش به بیانیه ارتش در برکناری دولت برخاسته از اخوان المسلمین اعلام کرد به تحصن خود در دفاع از مشروعیت رئیس جمهوری معزول ادامه می دهد. این گروه از نیروهای مسلح کشور خواست از کودتایی که در کشور اتفاق افتاده است حمایت نکند و با اجتناب از ورود به دایره اختلافات سیاسی به ماموریت اساسی خود در حفاظت از مرزها مشغول باشد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، ائتلاف گروه ها و احزاب اسلامی در استان سوهاج مصر در واکنش به بیانیه ارتش در برکناری دولت برخاسته از اخوان المسلمین اعلام کرد به تحصن خود در دفاع از مشروعیت رئیس جمهوری معزول ادامه می دهد.
این گروه از نیروهای مسلح کشور خواست از کودتایی که در کشور اتفاق افتاده است حمایت نکند و با اجتناب از ورود به دایره اختلافات سیاسی به ماموریت اساسی خود در حفاظت از مرزها مشغول باشد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.