وزیر ارشاد پس از پایان مسوولیتش چه می‌کند؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۳۴۳۳۰ سایت-خوان

سیدمحمد حسینی که تا یکی دو ماه آینده جای خود را به فرد دیگری خواهد داد، درباره‌ی فعالیت‌هایش پس از فراغت از وزارت گفت: اگر فرصتی باشد که بتوانم بعضی از کارهای فکری‌، فعالیت‌های انجام شده و سخنرانی‌های مختلف را جمع‌آوری کنم، خوب است.

وزیر ارشاد پس از پایان مسوولیتش چه می‌کند؟

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ماههای پایانی مسوولیتش در این وزارتخانه درباره کارهای برزمین‌مانده در این حوزه توضیح داد و با تاکید بر اینکه «یک معلم» است، ابراز امیدواری کرد که بتواند تجربیات دوره‌ی وزارتش را پس از پایان مسوولیتش در چند کتاب گردآوری کند.

برنامه‌ها تا آخرین روز مسئولیت‌مان پیگیری می‌شوند

سیدمحمد حسینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پاسخ به پرسشی درباره‌ی اولویت‌های وزارت ارشاد در یک ماه باقی مانده از عمر دولت دهم، بیان کرد: طبیعتا در این مدت کارهایی مانند برگزاری نمایشگاه‌های قرآن و بازی‌های رایانه‌ای طبق روال خود برگزار خواهد شد. همچنین طبق برنامه‌ریزی‌هایمان، در مدت باقیمانده تکریم بعضی از شخصیت‌ها مانند استاد مشفق کاشانی را خواهیم داشت که انشاءالله پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: در مدت باقیمانده از مسئولیت‌مان، بعضی از کارهایی که جنبه‌ی مقدماتی برای دوره‌ی آتی را دارد هم به جد پیگیری خواهد شد. به عنوان مثال وزارت ارشاد دولت یازدهم باید برای حضور در نمایشگاه کتاب فرانکفورت برنامه‌ریزی کند اما اقدامات مقدماتی حضور خوب در این نمایشگاه از الان در حال پی‌ریزی است و حتی فضای مورد نیاز غرفه‌ی ایران در فرانکفورت اجاره شده است.

وزیر ارشاد همچنین به فراهم آوردن مقدمات برگزاری برخی جوایز و جشنواره‌ها در دولت یازدهم اشاره و عنوان کرد: جایزه‌ی جلال‌آل‌احمد در دولت آینده برگزار خواهد شد اما باید بررسی‌ آثار از همین الان آغاز شود. البته بعضی از کارهای بر زمین مانده هم در این مدت پیگیری می‌شوند؛ مانند برگزاری جشنواره‌ی فصلی مطبوعات که هنوز جشنواره‌ی مقطع بهار آن برگزار نشده است یا همانطور که قبلا گفته‌ بودیم قصد داریم اگر بتوانیم برای دومین بار جشن، پیش‌نگاران رسانه را برگزار کنیم تا بتوانیم برای دومین سال پیاپی از پیشکسوتان عرصه‌ی رسانه تجلیل کنیم.

پیگیری طرح‌های عمرانی حوزه فرهنگ مهمترین کار برزمین مانده

حسینی در پاسخ به خبرنگار ایسنا درباره‌ی مهم‌ترین کار بر زمین مانده‌ی دولت دهم در حوزه‌ی فرهنگ که باید در دولت یازدهم پیگیری شود، اظهار کرد: به نظرم پیگیری طرح‌های عمرانی در حوزه‌ی فرهنگ بسیار مهم است چون ما در سال ۹۱ با کمبود اعتبار زیادی مواجه شدیم و بعضی از طرح‌های عمرانی نیمه کاره باقی ماند.

وی در این زمینه یادآور شد: در بخش عمرانی، مجموعه‌ای از تالارهای بزرگ فرهنگی و هنری که قرار بود در قالب پروژه‌ی «مهرماندگار» به بهره‌برداری برسد با مشکل بودجه مواجه شد. ساخت این تالارهای هشت‌گانه در مناطق مختلف کشور در مرحله‌ی نهایی است و امیدواریم بتوانیم بعضی از آن‌ها را در مدت باقیمانده افتتاح کنیم اما طبیعتا آن‌هایی را که باقی می‌ماند، باید به دولت بعد بسپاریم.

وزیر ارشاد با ابراز امیدواری از اینکه دولت حسن روحانی اهتمام جدی برای به پایان دادن به این پروژه‌ها داشته باشد، گفت: فکر می‌کنم، این پروژه و به‌خصوص هشت‌ تالار فرهنگی و هنری که کاربرد‌های مختلفی دارد، می‌تواند هدیه‌ای بسیار خوب برای هنرمندان کشور باشد.

وزیر ارشاد پس از پایان مسئولیتش چه‌کار خواهد کرد؟

سیدمحمد حسینی که تا یکی دو ماه آینده جای خود را به فرد دیگری خواهد داد، درباره‌ی فعالیت‌هایش پس از فراغت از وزارت گفت: اگر فرصتی باشد که بتوانم بعضی از کارهای فکری‌، فعالیت‌های انجام شده و سخنرانی‌های مختلف را جمع‌آوری کنم، خوب است. اگر فرصت داشته باشم فکر می‌کنم حداقل هفت‌، ‌هشت کتاب از مجموعه‌ی پیام‌ها، سخنرانی‌ها، مباحثی که مطرح شده می‌تواند در این بخش جمع‌آوری شود.

وی توضیح داد: به عنوان مثال در این مدت، حداقل درباره‌ی ۱۰۰ شخصیت صحبت کرده و در مراسم‌هایشان حضور پیدا کرده‌ایم. به نظرم سخنان مختلف و مسائلی که در این جلسات مطرح شده باید جمع‌آوری شود و در اختیار دیگران قرار بگیرد. حتی بعضی از سفرهای استانی و سفرهای خارج از کشور تجربیات بسیار خوبی را برای ما به‌دنبال داشت که باید آن تجربیات را در اختیار دیگران قرار بدهیم.

حسینی برای تکمیل سخنانش، به سفرهای استانی وزرا در چهارسال گذشته اشاره کرد و افزود: تنها به عنوان یک نمونه باید یادآور شوم که در هر یک از سفرهای استانی گزارش‌های کاملی از ظرفیت‌های فرهنگی استان، مشاهیر آن و اقدامات مورد نیاز تهیه‌ شده بود و طبیعتا جمع‌آوری این گزارش‌ها می‌تواند به مدیران بعدی کمک شایانی کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان این گفت‌وگو به ایسنا گفت: من قبل از هر چیز یک معلم هستم و فکر می‌کنم باید تجربیاتم را به شکل مکتوب در اختیار آیندگان قرار بدهم تا مفید باشد، البته این‌ها به شرطی است که فرصت داشته باشم و خداوند نیز توفیق دهد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن