افزایش اندک بهای جهانی طلا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۳۳۳۳۰ سایت-خوان

به گزارش بلومبرگ، تحلیلگران گروه بانکی استرالیا و نیوزیلند پیش بینی کردند قیمت هر اونس طلا در کوتاه مدت به ۱۱۰۰ دلار خواهد رسید.

افزایش اندک بهای جهانی طلا

بهای جهانی طلا در ساعات اولیه معاملات روز دوشنبه اندکی افزایش یافت.

به گزارش ایسنا، طلا برای تحویل فوری در معاملات سنگاپور ۰.۹ درصد افزایش یافت و به ۱۲۴۵ دلار در هر اونس رسید. بهای معاملات طلا برای تحویل در ماه اوت در بازار کامکس نیویورک با ۱.۷ درصد افزایش به ۱۲۴۴ دلار در هر اونس رسید.

این فلز گرانبها روز جمعه به ۱۱۸۰ دلار در هر اونس سقوط کرده بود که پایین‌ترین قیمت از اوت سال ۲۰۱۰ بود. این کاهش و رسیدن طلا به پایین‌ترین سطح در ۳۴ ماه گذشته خریداران را جذب کرد. این امر به همراه ثابت ماندن ذخایر طلای صندوقهای بزرگ سرمایه گذاری به صعود قیمت طلا کمک کرد.

طلا در بحبوحه نگرانی سرمایه گذاران نسبت به کاهش اقدامات محرک اقتصادی بانک مرکزی آمریکا به دلیل بهبود وضعیت اقتصادی این کشور، افت ۲۳ درصدی طی سه ماهه دوم سال میلادی جاری را نشان داد که بدترین عملکرد سه ماهه این فلز از سال ۱۹۲۰ بوده است.

به گزارش بلومبرگ، تحلیلگران گروه بانکی استرالیا و نیوزیلند پیش بینی کردند قیمت هر اونس طلا در کوتاه مدت به ۱۱۰۰ دلار خواهد رسید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن