اسکواش بازان جوان ایران موفق شدند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۳۲۰۷۰ سایت-خوان

در روز اول این رقابت ها سوگل ثمودی، علیرضا شاملی و هلیا استیلی با شکست حریفانی از کشورهای هند توانستند با اقتدار به جمع ۸ قهرمان برتر این دوره از رقابت ها بپیوندند.

اسکواش بازان جوان ایران موفق شدند

اسکواش بازان ایران در روز نخست مسابقات آسیایی در اردن درخشان ظاهر شدند.

به گزارش مهر به نقل از سایت رسمی فدراسیون اسکواش، در یک شروع امیدوارکننده ملی پوشان جوان کشورمان در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا که در کشور اردن در حال برگزاری است به جمع ۸ نفر برتر آسیا راه یافتند.

در روز اول این رقابت ها سوگل ثمودی، علیرضا شاملی و هلیا استیلی با شکست حریفانی از کشورهای هند توانستند با اقتدار به جمع ۸ قهرمان برتر این دوره از رقابت ها بپیوندند. این در حالی است که ملی پوشان ایران همواره ورزشکاران کشور اردن و هند را دور از دسترس می دیدند.

فرزاد شکوهی و فرزان حبیب پور با برتری بر حریفان خود از اردن وسریلانکا بین ۱۶ ورزشکار صعود کننده این رقابت ها قرار گرفتند. چنانچه شاملی ، ثمودی و استیلی بتوانند در ادامه این مسابقات بر حریف بعدی خود پیروز شوند آنها اولین ایرانی هایی در اسکواش خواهند بود که به جمع پیروز ۴ ورزشکار برتر قهرمانی آسیا رسیده است.

سهیل شاملی ملی پوش ایران به دلیل همزمانی اعزام با آزمون کنکور سراسری از این سفر بازماند. تیم اعزامی را سید علیرضا سنایی و فاطمه سادات حیدری زاده هدایت می کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن