اصلاحطلبان تندرو در دولت یازدهم جایی ندارند
باید اعتدالگرایی را تعریف کرد. اعتدالگرایی به این معناست که از بهکارگیری نیروهای افراطی جلوگیری شود و طبعاً با این تعریف نیروهای افراطی اصلاحطلب تندرو و ساختارشکن در دایره اعتدال نمیگنجند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعار اعتدالگرایی دولت یازدهم گفت: نیروهای افراطی اصلاحطلب تندرو و ساختارشکن در دایره اعتدالگرایی نمیگنجند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعار اعتدالگرایی دولت یازدهم گفت: نیروهای افراطی اصلاحطلب تندرو و ساختارشکن در دایره اعتدالگرایی نمیگنجند.
حمیدرضا فولادگر، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به شاخصهای لازم برای وزرای کابینه دولت یازدهم گفت: اعتقاد داشتن به اصل نظام و قانون اساسی و همچنین ولایت فقیه از شاخصهای لازم و ارزشی نظام است که باید مورد توجه قرار گیرد. این شرایط لازم است و باید در هر دولتی از جمله دولت آقای روحانی رعایت شود.
وی با بیان اینکه برخی از شاخصها لازمه انتخاب وزرای دولت آینده هستند اما کافی نیستند، تصریح کرد: طبق برنامههایی که رئیس جمهور منتخب اعلام کرده است، بهطور طبیعی باید اعضای کابینه وی دارای شاخصهایی چون تجربه، کارآمدی، تخصص، تعهد و البته اعتدال باشند.
نماینده مردم اصفهان تأکید کرد: در دولت آینده باید از نیروهای باتجربه استفاده شود و طوری نباشد که بخواهند نیروهای جدید را وارد کار کنند و آزمون و خطا در این زمینه صورت گیرد.
فولادگر با اشاره به شاخصه اعتدال گرایی که شعار دولت یازدهم است، اظهار داشت: باید اعتدالگرایی را تعریف کرد. اعتدالگرایی به این معناست که از بهکارگیری نیروهای افراطی جلوگیری شود و طبعاً با این تعریف نیروهای افراطی اصلاحطلب تندرو و ساختارشکن در دایره اعتدال نمیگنجند.
وی افزود: اعتدال به این معنا نیست که اعضای کابینه دولت آینده معتقد به ارزشهای درون انقلاب نباشند؛ درواقع اگر بخواهیم از معتدلین هر دو جناح اصولگرا و اصلاحطلب برای کابینه استفاده کنیم باید نیروهای معتقد و متعهد را در این زمینه انتخاب کنیم. اعتدال به این معنا نیست که افراد بیتفاوت و غیرمتعهد به ارزشهای انقلاب را وارد کار کنیم.
نماینده مردم اصفهان در پایان سخنان خود تأکید کرد: اعتدالگرایی دو جنبه ایجابی و سلبی دارد. جنبه سلبی اعتدالگرایی به این معناست که از تندروها استفاده نشود و جنبه ایجابی هم بدین معناست که از کسانی استفاده شود که پایبند به موازین نظام و ارزشهای انقلاب باشند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.