حریق پیست دیزین مهار شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۳۱۷۶۳ سایت-خوان

سولقانی تصریح کرد: بعد از گذشت ۳۶ ساعت از وقوع حادثه و در پی درخواست کارشناس برای علت یابی حادثه هنوز مسئولی برای بررسی علت این فاجعه نیامده است و ما هنوز منتظر هستیم.

حریق پیست دیزین مهار شد

مدیرعامل پیست بین المللی دیزین گفت: حریق دو شب گذشته پیست دیزین که هنوز عامل آن مشخص نشده است، از سوی کارکنان پیست و اهالی منطقه مهار شد.

قربانعلی سولقانی در گفت وگو با تسنیم اظهار کرد: به سبب فاصله ۴۰ کیلومتری نخستین ایستگاه آتش نشانی با پیست دیزین و شرایط بد راه افراد بومی و محلی و همچنین پرسنل پیست در اولین لحظات شروع آتش سوزی با وسایل جزئی اقدام به رفع آتش کردند.

وی تصریح کرد: بعد از گذشت ۳۶ ساعت از وقوع حادثه و در پی درخواست کارشناس برای علت یابی حادثه هنوز مسئولی برای بررسی علت این فاجعه نیامده است و ما هنوز منتظر هستیم.

سولقانی همچنین تعطیلی دیروز را یکی از علل دیرآمدن کارشناس دانست و افزود: ما به دنبال دستور قاضی مربوطه هستیم تا در اسرع وقت کارشناس اعزام شود.

مدیرعامل پیست اسکی دیزین درباره ارزش ایستگاه میانی پیست(قلب بیرونی) گفت: ایستگاه به خاطر اینکه قبل دوران انقلاب ساخته شده است و ارزش مادی مشخصی ندارد ولی طبق برآوردهای ما خسارت وارده میلیاردی است.

وی با بیان اینکه تمامی دستگاه های این ایستگاه از شرکت فرانسوی پوما خریداری شده است، تاکید کرد: احتمالا در خرید دوباره و بازسازی این مکان تفریحی با مشکلاتی روبرو می شویم.

سولقانی با اشاره به نزدیکی پست فشار قوی برق و منبع ۳ هزار لیتری سوخت گازوئیل به ایستگاه مورد نظر گفت: خدا را شکر این آتش سوزی در مدت ۲ ساعت مهار شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن