عملیات انتحاری بغداد با ده کشته و ۵۰ زخمی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۳۱۷۱۶ سایت-خوان

پلیس عراق از حمله فرد انتحاری در شمال بغداد به گروهی از تظاهر کنندگان خبر داد. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی ؛ پلیس عراق با صدور بیانیه ای از حمله یک فرد انتحاری به گروهی از تظاهر کنندگان در شمال پایتخت عراق خبر داد . براساس گفته مقامات امنیتی عراقی فردی که مقادیری مواد منفجره به خود بسته بود با حضور در جمع تظاهر کنندگان ترکمان در شمال بغداد خود را منفجر کرد که باعث کشته و زخمی شدن ده ها تن از تظاهر کنندگان شد. به گفته منابع پزشکی عراقی در این حمله تروریستی دست کم ۱۰ شهروند عراقی کشته و ۵۰ شهروند دیگر نیز زخمی شدند .

پلیس عراق از حمله فرد انتحاری در شمال بغداد به گروهی از تظاهر کنندگان خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی ؛ پلیس عراق با صدور بیانیه ای از حمله یک فرد انتحاری به گروهی از تظاهر کنندگان در شمال پایتخت عراق خبر داد .

براساس گفته مقامات امنیتی عراقی فردی که مقادیری مواد منفجره به خود بسته بود با حضور در جمع تظاهر کنندگان ترکمان در شمال بغداد خود را منفجر کرد که باعث کشته و زخمی شدن ده ها تن از تظاهر کنندگان شد.

به گفته منابع پزشکی عراقی در این حمله تروریستی دست کم ۱۰ شهروند عراقی کشته و ۵۰ شهروند دیگر نیز زخمی شدند .

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن