توقف در سطح جاده ۲ حادثه آفرید
در ساعت ۶:۰۵ بامداد امروز بر اثر تصادف بین یکدستگاه سواری پژو پارس و یکدستگاه کامیون بنز در کیلومتر ۵۰ آزادراه قزوین کرج ۲ نفر کشته و ۳ نفر مجروح شدند.
رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا از کشته شدن چهار تن و مصدومیت چهار نفر دیگر در ۲ حادثه رانندگی بر اثر توقف خودرو و همچنین عدم توجه به جلو در بامداد امروز خبر داد.
سرهنگ رضا سلبی رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا در گفتوگو با خبرنگار انتظامی فارس اعلام کرد: ساعت ۵:۱۵ بامداد امروز بر اثر برخورد یکدستگاه کامیون بنز و یکدستگاه اتوبوس ولوو در کیلومتر ۹۸ جاده کرمان به یزد در استان یزد، ۲ نفر جان خود را از دست دادند و یک نفر مجروح شد که کارشناسان پلیس راه علت این تصادف را عدم توجه به جلو از جانب راننده کامیون بنز و عدم استفاده از علائم هشدار دهنده هنگام توقف در سطح جاده از جانب راننده اتوبوس ولوو هر کدام به میزان ۵۰ درصد اعلام کردند.
وی همچنین گفت: در ساعت ۶:۰۵ بامداد امروز بر اثر تصادف بین یکدستگاه سواری پژو پارس و یکدستگاه کامیون بنز در کیلومتر ۵۰ آزادراه قزوین کرج ۲ نفر کشته و ۳ نفر مجروح شدند که کارشناسان پلیس راه علت این تصادف را عدم توجه به جلو از جانب راننده سواری پژو پارس و توقف در لاین اضطرار آزادراه از جانب راننده کامیون بنز هر کدام به میزان ۵۰ درصد اعلام کردند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.