نوکیا و هوآوی یکی می‌شوند؟

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۳۰۳۵۴ سایت-خوان

چندی پیش شرکت چینی هوآوی بعد از رونمایی یکی از گوشی‌های خود به نام Ascend P۶ اعلام کرد که قصد خرید نوکیا را دارد و منتظر جواب این شرکت فنلاندی است. به گزارش ایسنا، شرکت هوآوی قصد دارد بعد از خرید شرکت فنلاندی نوکیا به تعویض سیستم عامل گوشی‌های نوکیا از ویندوز فون به آندروید اقدام کند. این خبر که باعث افزایش سهام شرکت هوآوی تا ۴. ۱۲$ شده است. اما سخنگوی نوکیا گفت که ما نسبت به گمانه زنی‌ها در بازار عکس‌العملی نشان نخواهیم داد. خرید این شرکت فنلاندی توسط هوآوی باعث خواهد شد که بازار گوشی‌های این شرکت چینی در اروپا و آمریکا بیش از پیش پررنگ شود چرا که شرکت فنلاندی نوکیا چیزی در حدود ۶۰۰ نمایندگی در سرتاسر دنیا دارد که در صورت تصاحب این شرکت بوسیله‌ی هوآوی، درآمد خوبی را برای این شرکت چینی رقم خواهد زد.

نوکیا و هوآوی یکی می‌شوند؟

چندی پیش شرکت چینی هوآوی بعد از رونمایی یکی از گوشی‌های خود به نام Ascend P۶ اعلام کرد که قصد خرید نوکیا را دارد و منتظر جواب این شرکت فنلاندی است.

به گزارش ایسنا، شرکت هوآوی قصد دارد بعد از خرید شرکت فنلاندی نوکیا به تعویض سیستم عامل گوشی‌های نوکیا از ویندوز فون به آندروید اقدام کند.

این خبر که باعث افزایش سهام شرکت هوآوی تا ۴.۱۲$ شده است. اما سخنگوی نوکیا گفت که ما نسبت به گمانه زنی‌ها در بازار عکس‌العملی نشان نخواهیم داد.

خرید این شرکت فنلاندی توسط هوآوی باعث خواهد شد که بازار گوشی‌های این شرکت چینی در اروپا و آمریکا بیش از پیش پررنگ شود چرا که شرکت فنلاندی نوکیا چیزی در حدود ۶۰۰ نمایندگی در سرتاسر دنیا دارد که در صورت تصاحب این شرکت بوسیله‌ی هوآوی، درآمد خوبی را برای این شرکت چینی رقم خواهد زد.

بر اساس اطلاعات سایت The Street نباید این موضوع را از قلم انداخت که پارسال هم شایعاتی مبنی بر خرید نوکیا توسط اینتل مایکروسافت و لنوو مطرح شده بود اما این شرکت فنلاندی همچنان به کار خود ادامه می‌دهد.

در هر حال به نظر می‌رسد شرکت هوآوی منتظر ورشکستی نوکیا است تا بتواند نفوذ خود را در دنیای تلفن‌های همراه بیش‌تر کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن