احتمال رد صلاحیت روحانی در بررسی مجدد شورای نگهبان

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۲۷۳۱۹ سایت-خوان

افشای اطلاعات محرمانه پرونده هسته‌ای در مناظره‌ تلویزیونی مهمترین دلیل این بررسی مجدد عنوان شده است.

صلاحیت حسن روحانی یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری به دلیل افشای اطلاعات محرمانه پرونده هسته ای در جلسه صبح دوشنبه شورای نگهبان مجددا بررسی می‌شود.

یک منبع مطلع در گفت‌وگو با مهر، از بررسی مجدد صلاحیت حسن روحانی برای کاندیداتوری یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جلسه صبح امروز شورای نگهبان قانون اساسی خبر داد.

افشای اطلاعات محرمانه پرونده هسته‌ای در مناظره‌ تلویزیونی مهمترین دلیل این بررسی مجدد عنوان شده است.

از دیگر دلایل بررسی مجدد صلاحیت حجت‌الاسلام روحانی برای ادامه حضور در رقابت‌های انتخاباتی مواردی چون شعارها و اظهارات هواداران وی در همایش‌های انتخاباتی به خصوص همایش عصر شنبه در ورزشگاه شهید شیرودی تهران و هم‌چنین اقدامات ستاد انتخاباتی وی در تایید آنچه که اقدامات ساختارشکنانه در برنامه های انتخاباتی عنوان شده، برشمرده شده است.

طبق اعلام شورای نگهبان به رسانه ها عباسعلی کدخدایی پیش از ظهر دوشنبه قرار است در نشست خبری با حضور نمایندگان رسانه‌ها آخرین اخبار و مواضع شورای نگهبان را به اطلاع نمایندگان رسانه‌ها و افکار عمومی برساند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن