خواب‌آلودگی راننده باز هم حادثه آفرید

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۲۶۹۸۶ سایت-خوان

این خودرو که در لاین شمالی اتوبان «زنجان - قزوین» در حرکت بود حدود ۳۸ کیلومتری این محور واژگون و منجر به کشته شدن اعضای چهار نفره خانواده‌اش شد.

دیروز خواب‌آلودگی و عدم توانایی راننده‌ی خودرو ال ۹۰ در کنترل وسیله‌ نقلیه در محور «زنجان - قزوین» به واژگونی و کشته شدن اعضای چهار نفره خانواده‌اش منجر شد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ «عبدالعلی رشتیانی»، با بیان این مطلب اظهارکرد: ساعت ۶:۱۰ صبح دیروز مامواران پلیس راه «زنجان - قزوین» از وقوع حادثه‌ی مرگبار رانندگی در کیلومتر ۳۸ این محور مطلع و بلافاصله به محل اعزام شدند.

وی تصریح‌کرد: این خودرو که در لاین شمالی اتوبان «زنجان - قزوین» در حرکت بود حدود ۳۸ کیلومتری این محور واژگون و به این حادثه دلخراش رانندگی منجر شد.

رییس پلیس راه استان زنجان گفت: ماموران با حضور در محل با صحنه‌ی دلخراشی مواجه شدند به‌طوری‌که مادر و کودک یک ساله در دم جان باختند و راننده‌ی این خودرو به نام «اسماعیل ثنایی» ۳۷ ساله به همراه سرنشین دیگر خودرو به نام «سعیده ثنایی» ۸ ساله مجروح که با همکاری عوامل پلیس راه به مراکز درمانی منتقل که متاسفانه به علت شدت جراحات وارده جان باختند.

سرهنگ رشتیانی با بیان اینکه کارشناسان علت این حادثه را خواب‌آلودگی و عدم توانایی راننده اعلام کردند در پایان افزود: متاسفانه غفلت و بی‌توجهی برخی رانندگان به توصیه‌های پلیس، حوادث جبران‌ناپذیری را دامن می‌زند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن