اردوغان: تظاهرات کنندگان دروغ می‌گویند

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۲۵۵۹۷ سایت-خوان

نخست وزیر ترکیه در واکنش به تظاهرات مردمی در این کشور گفت: رسانه‌های اپوزیسیون به دنبال فتنه‌انگیزی هستند و ما با تروریسم مواجه هستیم.

رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه در سخنانی که به طور مستقیم از شبکه های خبری پخش شد، در واکنش به تظاهرات ضد دولتی اخیر در استانبول و آنکارا و سرکوب معترضان توسط نیروهای امنیتی گفت: تظاهرات کنندگان در شعارهای خود دروغ می‌گویند.

به گزارش تسنیم، وی اعلام کرد: برخی رسانه‌ها از جمله رسانه‌های اپوزیسیون به دنبال فتنه‌انگیزی هستند و ما با تروریسم مواجه هستیم.

اردوغان تاکید کرد که نیروهای پلیس همچنان در میدان تجمع باقی می‌مانند تا نظم را در این منطقه حکمفرما کنند.

در حالی که اعتراضات مسالمت آمیز مردم شهر استانبول و سایر شهرهای ترکیه نسبت به تخریب یک پارک وارد چهارمین روز خود شده است، پلیس ترکیه همچنان به اقدامات خشونت بار خود در سرکوب این اعتراضات ادامه می دهد.

پلیس ترکیه امروز (شنبه) با شلیک گاز اشک آور و پاشیدن آب روی مردم معترض سعی کرد تا آنان را از رسیدن به یک میدان اصلی تقسیم در شهر استانبول منع کند.

اعتراضات مردم ترکیه با برخورد قهرآمیز و شدید پلیس این کشور افزایش یافته است. مردم شهر استانبول روز جمعه با برپایی تحصنی مسالمت آمیز نسبت به تخریب این پارک اعتراض کرده بودند که پلیس با اقداماتی خشونت بار این اعتراض را به شدت سرکوب کرده است.

این مساله منجر به گسترش اعتراضات به سایر شهرهای ترکیه شده است. تاکنون ده‌ها نفر در جریان اقدامات خشونت بار پلیس ترکیه زخمی شده اند.

اعتراضات وسیع دیگری نیز در سایر شهرهای ترکیه به وقوع پیوسته است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن