خط و نشان نوری مالکی برای تروریستها

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۲۵۱۶۳ سایت-خوان

در حالی که نخست وزیر عراق بر مقابله جدی با تروریستها و برقراری آرامش در این کشور تاکید کرد که آخرین آمار مربوط به انفجار شهرک صدر از کشته و زخمی شدن ۳۴ نفر حکایت دارد. به گزارش مهر به نقل از پایگاه المدی پرس، نوری المالکی پس از نشست هفتگی کابینه عراق گفت: کابینه تصمیم به حمایت از دستگاههای امنیتی در مبارزه با تروریستها و شبه نظامیان گرفته است. وی افزود: با قانون شکنان به هر طیفی که وابسته باشند برخورد خواهد شد و همه باید به مسئولیتهای خود در مقابله با فتنه عمل کنند.

در حالی که نخست وزیر عراق بر مقابله جدی با تروریستها و برقراری آرامش در این کشور تاکید کرد که آخرین آمار مربوط به انفجار شهرک صدر از کشته و زخمی شدن ۳۴ نفر حکایت دارد.

به گزارش مهر به نقل از پایگاه المدی پرس، نوری المالکی پس از نشست هفتگی کابینه عراق گفت: کابینه تصمیم به حمایت از دستگاههای امنیتی در مبارزه با تروریستها و شبه نظامیان گرفته است.

وی افزود: با قانون شکنان به هر طیفی که وابسته باشند برخورد خواهد شد و همه باید به مسئولیتهای خود در مقابله با فتنه عمل کنند. مالکی برخی شبکه های تلویزیونی را به سم پراکنی متهم کرد و از اقدامات قانونی علیه آنها خبر داد.

از سوی دیگر صالح المطلک معاون نخست وزیر عراق بیان کرد: کابینه تصمیم به مقابله با تروریستها و گروههایی که به طور غیرقانونی سلاح حمل می کنند گرفته است. وی افزود: نیروهای مسلح عراق با قانون شکنان مقابله می کند و این اطمینان را به ملت عراق می دهیم که ما برای برقراری امنیت تلاش می کنیم.

المطلک اظهار داشت: ما بر حمایت از ملت عراق اصرار داریم و کسانی که قصد فتنه افکنی داشته باشند علیه آنها خواهیم ایستاد. این در حالی است که منابع نظامی عراقی آمار کشته و زخمی شدگان انفجار شهرک صدر را ۳۴ نفر اعلام کردند. بر اساس این آمار ۶ نفر کشته و ۲۸ نفر دیگر زخمی شده اند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن