ستاد‌های لنکرانی در اختیار جلیلی خواهد بود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۲۵۰۰۸ سایت-خوان

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی گفت: ما با عزت و اقتدار از جلیلی حمایت می‌کنیم چرا که غرب از جلیلی بعنوان یک نیروی ایدئولوژیک انقلابی یاد می‌کند و با توجه به فرمایشات آیت‌الله مصباح، جلیلی در اصول و مبانی ضعف ندارد.

ستاد‌های لنکرانی در اختیار جلیلی خواهد بود

"سید امیرحسین قاضی زاده" سخنگوی جبهه پایداری در نشست خبری که ظهر امروز در خبرگزاری فارس برگزار شد، اظهار داشت: ما از یک سال اخیر براساس معیارها و شاخص‌های کلان به مقایسه افراد پرداخته و به گزینه اصلح که باقری لنکرانی بود رسیده بودیم و برنامه‌های خود را برای دولت یازدهم ارائه کردیم اما لنکرانی با توجه به شرایط کشور تصمیم گرفت به نفع جلیلی کنار رود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، وی افزود: بعد از انصراف لنکرانی شورای مرکزی جبهه پایداری بعنوان مشاورین شورای فقها موضوع را بررسی کردند تا بتوانند به تصمیم درستی برسند.

قاضی‌زاده ادامه داد: در این ایام جلسات متعددی از سوی شورای مرکزی برگزار و رایزنی‌هایی با عناصر فعال حزب‌اللهی صورت گرفت.

سخنگوی جبهه پایداری تصریح کرد: طی بررسی‌های انجام شده از سوی این جبهه، آقایان سعید جلیلی و غلامعلی حداد عادل افرادی که به گفتمان انقلاب اسلامی و جبهه پایداری نزدیکتر بودند.

قاضی‌زاده با اشاره به جلسه شب گذشته این جبهه با جلیلی گفت: جلسه شب گذشته با حضور ۵ نفر از اعضای شورای مرکزی برگزار شد و بخاطر اهمیت این مسئله صبح امروز نیز یک جلسه اضطراری تشکیل شده تا نتایج جلسه شب گذشته به سمع و نظر شورای فقها رسید .

قاضی زاده اظهار داشت: جبهه پایداری بعد از انصراف برادر مومن انقلابی آقای لنکرانی به طور رسمی از سعید جلیلی حمایت می‌کنند چرا که این فرد در جریان افراد فرد اصلحی است.

وی افزود: جبهه پایداری از بین دو نفر جلیلی و حداد‌عادل با توجه به شرایط موجود و مسائل بین‌المللی به این جمع‌بندی رسید که حمایت از جلیلی کار صحیح‌تری است و این حمایت به معنی نفی توانایی سایر افراد نیست چرا که آنها نیز مورد تأیید شورای نگهبان قرار گرفتند.

وی افزود: ما یک جریان تکلیفی هستیم و براساس این تکلیف انتظار از ما نمی‌رفت که بعد از انصراف لنکرانی سکوت کنیم.

سخنگوی جبهه پایداری اظهار داشت: ستادهای لنکرانی، طبقه فرهیخته روحانیت و افکار عمومی از ما انتظار داشتند تا به طور رسمی اعلام نظر کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به تحولات اخیر و هجوم استکبار جهانی علیه نظام و انقلاب نباید فضای انتخابات را خالی کرده و به نفع خواسته‌های آنها کار کنیم.

قاضی زاده افزود: ما با عزت و اقتدار از جلیلی حمایت می‌کنیم چرا که غرب از جلیلی بعنوان یک نیروی ایدئولوژیک انقلابی یاد می‌کند چرا که با توجه به فرمایشات آیت‌الله مصباح، جلیلی در اصول و مبانی ضعف ندارد.

سخنگوی جبهه پایداری اظهار داشت: جلیلی به طور مستقل آمده و ستاد‌ها و تیم خود را دارد اما ستاد‌های لنکرانی در اختیار وی خواهد بود.

وی افزود: آیت‌الله مصباح درباره جلیلی گفت، جلیلی در مواردی مانند پایبندی به دین، ولایت، جدیت در اجرای احکام و اهتمام به ارزش‌های اسلامی بیش از حد نصاب را دارد.

قاضی زاده در پاسخ به این سوال که آیا جلیلی در کابینه اش از لنکرانی استفاده خواهد کرد؟ گفت: ما جریان تکلیف هستیم نه قدرت طلب و امیدواریم وی از تمام افراد توانمند و ظرفیت های نظام استفاده کند.

سخنگوی جبهه پایداری افزود: رئیس ستاد جلیلی به لنکرانی پیشنهاد شده بود و وی اعلام آمادگی کرد که در زمان تبلیغات برای پیشبرد اهداف گفتمان در کنار جلیلی فعالیت کنند.

قاضی زاده درباره اینکه آیا جبهه پایداری برنامه‌هایش را به جلیلی نیز ارائه خواهد کرد؟ گفت: ما برنامه پیشنهادی این جبهه را آماده کردیم و اگر جلیلی از ما بخواهد، حاضریم در اختیارش بگذاریم تا در حوزه‌های مختلف از آنها استفاده کند.

وی درباره علت رفت و برگشت جبهه پایداری از لنکرانی به جلیلی اظهار داشت: بعد از انصراف لنکرانی ، علامه مصباح برای اینکه شناخت بیشتری از جلیلی کسب کنند، به بررسی پرداخته و اظهارنظر را به تعویق انداختند.

سخنگوی جبهه پایداری درباره علت لغو جلسه هفته گذشته بین جلیلی و آیت الله مصباح، گفت: در آن روز آیت الله مصباح در محل کار حاضر نبودند و جلسه کوتاهی داشتند و با توجه به اینکه این جلسه قبل از انصراف لنکرانی تنظیم شده بود، احتمالا آیت الله مصباح برای شناخت عمیق تر جلیلی، این جلسه را به تاخیر انداختند.

قاضی زاده درباره سعید جلیلی گفت: ما برای شناخت جلیلی پارادایم فکری، دوستان - دشمنان، آرایش جریان‌های همراه وی را بررسی کردیم و دیدیم که دوستان ناب وی از طرفداران پابرهنه مستضعف و مدافع انقلاب هستند و تفکر حاکم وی در عرصه سیاسی و اجرایی انقلابی و اسلامی است.

وی درباره اینکه آیا ممکن است جبهه پایداری نظر خود را تغییر دهد، گفت: ما بعد از به یقین رسیدن درباره اصلح بودن جلیلی نظر خود را برای وی اعلام کردیم، چرا که جلیلی دارای مبانی فکری و توان اجرایی بالایی است و ارتباط وی با ولایت و میزان تبعیتشان از رهبر معظم انقلاب به اثبات رسیده است.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن