آغاز ثبت نام زودهنگام دانش آموزان از امروز
با شروع ثبت نام دانش آموزان از امروز کلیه پایگاه های سنجش سلامت دانش آموزان پایه اول ابتدایی نیز از ۵ خرداد ماه فعال خواهد بود.
دبیر ستاد ثبت نام کشور از تغییر زمان ثبت نام دانش آموزان از ۱۵ خرداد ماه به ۵ خرداد ماه خبر داد.
مستقیم، دبیر ستاد ثبت نام کشور، در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: با توجه به اصلاحیه دستور العمل ثبت نام ، زمان ثبت نام دانش آموزان که ۱۶ خرداد ماه اعلام شده بود از ۵ خرداد ماه آغاز و تا ۱۵ تیر ماه ادامه خواهد داشت همچنین با توجه به برگزاری آزمون مدارس غیر دولتی و سمپادها و اعلام نتایج این آزمون ها به ترتیب استان ها از اول خرداد ماه تا ۷ خرداد ماه، زمان ثبت نام این مدارس از ۷ خرداد ماه تا ۱۳ خرداد ماه خواهد بود.
وی در ادامه تصریح کرد: با شروع ثبت نام دانش آموزان از امروز کلیه پایگاه های سنجش سلامت دانش آموزان پایه اول ابتدایی نیز از ۵ خرداد ماه فعال خواهد بود.
وی در ادامه اظهار داشت: برای ثبت نام دانش آموزان مقطع سال اول ابتدایی، اول راهنمایی و اول دبیرستان حضور اولیا الزامی است و یا از طریق سایت ثبت نام انجام می شود اما مابقی پایه های میانی چه دوره ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان نیازی به حضور اولیا در مدارس نیست و ثبت نام از طریق مدیر مدرسه انجام خواهد شد.
مستقیم خاطر نشان کرد: ثبت نام دانش آموزان از ۵ خرداد ماه تا ۱۵ تیر ماه ادامه خواهد داشت و ۸۰۰ نفر از کارشناسان و مسئولان در سراسر کشور به عنوان دبیر ستاد ثبت نام ناظر بر این فعالیت هستند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.