واردات عدس از چین و ترکیه

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۷۲۳۴۰۷ سایت-خوان

معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت به تازگی خبر داده که از این پس حبوبات که در گروه ۱۰ وارداتی جای داشت، به گروه ۹ آمده و با ارز مبادله‌ای وارد می‌شود.

ایران در حالی یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انواع محصولات کشاورزی در جهان محسوب می‌شود که در سال ۱۳۹۱ بیش از ۱۰۰ میلیون دلار (۱۶۱ میلیارد تومان) انواع حبوبات را از کشورهای مختلف وارد کرده است.

به گزارش ایسنا، آمار گمرک ایران نشان می‌دهد که در سال قبل حبوبات مختلفی مانند عدس، نخود، نخود فرنگی، ذرت، انواع لوبیا و دیگر سبزیجات غلافدار وارد کشور شده است. وزن و ارزش واردات حبوبات کشور در سال گذشته به ترتیب به بیش از ۱۰۳ هزار تن و ۱۰۳ میلیون دلار رسید.

در بین حبوبات وارداتی به کشور عدس با ۶۱ میلیون دلار، نخود با ۲۵ میلیون دلار و سایر سبزیجات غلافدار با ۸ میلیون دلار بیشترین سهم را به خود اختصاص دادند. ضمن اینکه نزدیک به ۴.۵ میلیون دلار انواع لوبیا نیز در سال قبل وارد کشور شد.

در بین حبوبات وارداتی ایران، عدس از مبادی چین، امارات، ترکیه، روسیه، کانادا و قزاقستان وارد کشور شده است.

در همین حال معاون توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت به تازگی خبر داده که از این پس حبوبات که در گروه ۱۰ وارداتی جای داشت، به گروه ۹ آمده و با ارز مبادله‌ای وارد می‌شود. با این حساب می‌توان نتیجه گرفت که ثبت سفارش واردات حبوبات به کشور آزاد شده است.

به گفته حسن رادمرد شرکت بازرگانی دولتی ایران حجم خوبی از انوع حبوبات را وارد کشور کرده که از هفته آینده عرضه و توزیع آن آغاز می‌شود.

اواخر سال گذشته گزارش‌هایی مبنی بر ممنوعیت واردات حبوبات به کشور شنیده شده بود که همین موضوع باعث افزایش قیمت انواع حبوبات در بازار شد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن