پیشنهاد تقسیم سود ۹۰درصدی «سموم علف‌کش»

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۲۵۵۱۰۸۲ سایت-خوان

گروه بورس- هیات‌مدیره تولید سموم‌ علف‌کش تصمیم دارد، معادل ۹۰درصد از سود را جهت تقسیم بین سهامداران به مجمع عمومی عادی سالانه پیشنهاد کند.

بنابراطلاعات منتشره از سوی سازمان بورس و اوراق‌بهادار، «شسم» درآمد هرسهم امسال را با ۱۰میلیارد ریال سرمایه به طور خالص مبلغ دوهزار و ۴۵۰ریال پیش‌بینی کرده است.
همچنین عملکرد «شسم» برای سال مالی ۸۶ در مقایسه با عملکرد واقعی سال مالی قبل به ترتیب فروش ۱۶درصد افزایش، بهای تمام شده کالای فروش رفته ۱۸درصد افزایش، سود عملیاتی ۹درصد افزایش و سود خالص ۷درصد افزایش داشته است.
براساس اطلاعات ارسالی بررسی و مطالعه در خصوص طرح و توسعه شرکت سموم علف‌کش در شرف انجام بوده و پیشنهاد افزایش سرمایه، متناسب با طرح پس از تکمیل مطالعات مربوطه انجام خواهد شد.
این در حالی است که براساس عملکرد ۹ماهه این شرکت، «شسم» در دوره منتهی به آذرماه در درآمد حاصل از فروش و سود پس از کسر مالیات نسبت به دوره مشابه سال قبل شاهد کاهش بوده است. به طوری که «شسم» تا پایان آذرماه با هفت درصد کاهش در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به ۱۰۵میلیارد و ۶۰۲میلیون ریال درآمد حاصل از فروش رسیدکه معادل ۴۴درصد از پیش‌بینی بودجه شرکت بود.
همچنین سود محقق شده «شسم» تا پایان آذرماه با ۳۱درصد کاهش در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رو‌به‌رو بود.

pic۱

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن