افزایش کمکهای مالی به جنگزدگان
خبرگزاری آلمان: وزیران خارجه هفت کشور صنعتی جهان سهشنبه ۷ مهر در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، کمکهای مالی خود را به جنگزدگان به ۸/ ۱ میلیارد دلار افزایش دادند.
نزدیک به یکسوم از این مبلغ (۵۶۰ میلیون دلار) کمکهای بشردوستانه اتحادیه اروپا هستند که فدریکا موگرینی، مسوول سیاست خارجی اتحادیه، ابتدای سال جاری میلادی از آن خبر داده بود. به گفته فرانک-والتر اشتاینمایر، وزیر خارجه آلمان، کمکهای مالی در اختیار سازمان ملل، به ویژه کمیساریای عالی این سازمان برای پناهندگان (UNHCR) و همچنین برنامه جهانی غذا (WFP) قرار میگیرند.
خبرگزاری آلمان: وزیران خارجه هفت کشور صنعتی جهان سهشنبه ۷ مهر در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، کمکهای مالی خود را به جنگزدگان به ۸/ ۱ میلیارد دلار افزایش دادند.
نزدیک به یکسوم از این مبلغ (۵۶۰ میلیون دلار) کمکهای بشردوستانه اتحادیه اروپا هستند که فدریکا موگرینی، مسوول سیاست خارجی اتحادیه، ابتدای سال جاری میلادی از آن خبر داده بود. به گفته فرانک-والتر اشتاینمایر، وزیر خارجه آلمان، کمکهای مالی در اختیار سازمان ملل، به ویژه کمیساریای عالی این سازمان برای پناهندگان (UNHCR) و همچنین برنامه جهانی غذا (WFP) قرار میگیرند. علاوه بر این، از کشورهایی مانند ترکیه، لبنان یا اردن که شمار زیادی از پناهجویان سوری را پذیرفتهاند، حمایت مالی میشود. اشتاینمایر ضمن انتقاد از تنگنای مالی شدید نهادهای امدادرسان گفت: «ما باید هر آنچه در توان داریم را به کار ببندیم تا پناهجویان مجبور نشوند از سر ناچاری سوریه و کشورهای اطراف آن را ترک کنند. باید به آنها کمک کنیم در منطقه بمانند، نه اینکه برای فرار به هر وسیلهای متوسل شوند.» آلمان که تا پایان سال جاری میلادی (۲۰۱۵) ریاست گروه جی ۷ را بر عهده دارد، سهم خود برای کمک مالی به جنگزدگان را ۱۰۰ میلیون یورو افزایش داد. هلند (۱۲۳ میلیون دلار)، عربستان سعودی (۱۰۰ میلیون دلار)، سوئیس (۷/ ۷۱ میلیون دلار) و اتریش (۱۰ میلیون دلار) نیز به پناهجویان کمک میکنند. آمریکا، بهعنوان بزرگترین کمککننده، ۴۱۹ میلیون دلار به بحران پناهجویی اختصاص داده است. البته هنوز مشخص نیست منابعی که برخی کشورها پرداخت میکنند، واقعا کمک جدید باشد. ژاپن نیز حدود ۵/ ۱ میلیارد دلار برای مقابله با بحران پناهجویی و همچنین کمک به برقراری صلح در جهان هزینه میکند.
ارسال نظر