دموکراتها دست به دعا برداشتهاند
کامرون جوزف دموکراتها دست به دعا برداشتهاند تا در انتخابات میاندورهای ماه آینده پیروز شده و از شکست فاجعهبار بگریزند. رهبران حزبی سرمایهگذاری گستردهای در عملیاتهای میدانیشان انجام دادهاند تا گرایش تاریخی حزبی را که کنترل کاخ سفید را در دست دارد بشکنند. با توجه به آرایی که به جمهوریخواهانِ مشتاقِ رای، دست بالا میدهد و کاهش نرخ محبوبیت اوباما، دموکراتها امیدوارند عملیات خارج از رای، اکثریت شکننده آنها در سنا را حفظ کند و مانع شکست دو رقمی آنها در سنا شود. پروفسور مایکل مک دونالد استاد دانشگاه فلوریدا که مدیریت «پروژه انتخابات آمریکا» را در دست دارد، میگوید: «بزرگترین سوال این است که آیا دموکراتها میتوانند از بسیج آرا برای فائق آمدن بر مشکلات پایهای که در انتخابات میاندورهای دارند استفاده کنند یا خیر؟» حضور بالای رایدهندگان تنها امید دموکراتهاست چرا که آرای اخیر نشان میدهد دموکراتها به آرامی در ایالتهایی که اکثریت سنا را تعیین خواهد کرد پیش میروند: آلاسکا، آرکانزاس، کلرادو، آیووا و لوییزیانا.
کامرون جوزف دموکراتها دست به دعا برداشتهاند تا در انتخابات میاندورهای ماه آینده پیروز شده و از شکست فاجعهبار بگریزند. رهبران حزبی سرمایهگذاری گستردهای در عملیاتهای میدانیشان انجام دادهاند تا گرایش تاریخی حزبی را که کنترل کاخ سفید را در دست دارد بشکنند. با توجه به آرایی که به جمهوریخواهانِ مشتاقِ رای، دست بالا میدهد و کاهش نرخ محبوبیت اوباما، دموکراتها امیدوارند عملیات خارج از رای، اکثریت شکننده آنها در سنا را حفظ کند و مانع شکست دو رقمی آنها در سنا شود. پروفسور مایکل مک دونالد استاد دانشگاه فلوریدا که مدیریت «پروژه انتخابات آمریکا» را در دست دارد، میگوید: «بزرگترین سوال این است که آیا دموکراتها میتوانند از بسیج آرا برای فائق آمدن بر مشکلات پایهای که در انتخابات میاندورهای دارند استفاده کنند یا خیر؟» حضور بالای رایدهندگان تنها امید دموکراتهاست چرا که آرای اخیر نشان میدهد دموکراتها به آرامی در ایالتهایی که اکثریت سنا را تعیین خواهد کرد پیش میروند: آلاسکا، آرکانزاس، کلرادو، آیووا و لوییزیانا. جمهوریخواهان باید ۶ کرسی سنا را به دست آورند تا کنترل مجلس سنا را در دست گیرند و بسیاری از الگوهای انتخاباتی به آنها دست بالا میدهد. جمهوریخواهان هم برخی مناطق بنفش را که اوباما در آن پیشرفت چندانی نداشته هدف گرفتهاند؛ مناطقی که جمهوریخواهان در سالهایی که در ریاست جمهوری نبودند به آنها پی بردهاند. دموکراتها استدلال میکنند که در نظرسنجیها حداقل با یک یا دو امتیاز جلو هستند آن هم با به میدان آوردن رایدهندگانی که بهطور معمول در سالهای میاندورهای در خانه بودند. «کمیته کمپین سناتوری دموکراتها»(DSCC) کمپینها را با صرف بیش از ۶۰ میلیون دلار در عملیاتهای میدانی هماهنگ کرده و ۴ هزار پرسنل را که به آنها حقوق میدهد بهکار گرفته است. این کمیته به دلیل جمعآوری حدود ۳۰ میلیون دلار مزیتی بر رقیب خود یعنی «کمیته ملی جمهوریخواهان سناتور» دارد. کمیته DSCC همچنین از کمکهای نقدی خود برای تزریق مبالغی به برنامههای میدانیاش استفاده میکند. مقامها میگویند این برنامه در مجموع ۸۰ هزار رایدهنده جدید را جذب کرده است.
جاش شوورین سخنگوی کمیته DSCC میگوید: «از همان اول میدانستیم که تعداد رایدهندگان بزرگترین چالش ما خواهد بود. ما تاکید زیادی بر مبارزه زمینیمان داریم حتی بسیار بیش از قبل.» «عملیات میدانی»، «عملیات خارج از رای»، «مبارزه زمینی» و... چیزی نیست جز تزریق مبالغی به برنامههای مد نظر دموکراتها جهت جلب و جذب رایدهندگان خاموش. دموکراتها باید بجنبند و آستین بالا بزنند. باید وارد گود رقابت شوند و از پیشروی جمهوریخواهان نترسند. باید برنامههایشان را بدون ترس از پیشروی جمهوریخواهان ادامه دهند تا بتوانند در انتخابات آتی حرفی برای گفتن داشته باشند. باید رایدهندگان خاموش را برانگیزانند تا در انتخابات پیش رو بتوانند دست برتر داشته باشند.
ارسال نظر