دستکم ۱۰۰ نفر در درگیریهای قومی دارفور کشته شدند
گروه بینالملل- در جریان درگیریهای قومی میان دو قبیله الرزیقات و المعالیه در منطقه دارفور در سودان دستکم ۱۰۰ نفر جان خود را از دست دادند. قبیله المعالیه طرف مقابل را متهم کرده که روستاها را پس از حمله به آنها به آتش کشیده است. به گزارش دویچه وله به نقل از روزنامه «سودان تریبون»، یکی از عوامل درگیریهای خونین میان دو قبیله الرزیقات و المعالیه، متهم کردن هر یک از طرفین منازعه به دزدی احشام بوده است. دو قبیله الرزیقات و المعالیه از ماهها پیش یکدیگر را به دزدی دام متهم کرده بودند و بر همین اساس، درگیریهایی میان اعضای این دو قبیله رخ داده بود.
گروه بینالملل- در جریان درگیریهای قومی میان دو قبیله الرزیقات و المعالیه در منطقه دارفور در سودان دستکم ۱۰۰ نفر جان خود را از دست دادند. قبیله المعالیه طرف مقابل را متهم کرده که روستاها را پس از حمله به آنها به آتش کشیده است. به گزارش دویچه وله به نقل از روزنامه «سودان تریبون»، یکی از عوامل درگیریهای خونین میان دو قبیله الرزیقات و المعالیه، متهم کردن هر یک از طرفین منازعه به دزدی احشام بوده است. دو قبیله الرزیقات و المعالیه از ماهها پیش یکدیگر را به دزدی دام متهم کرده بودند و بر همین اساس، درگیریهایی میان اعضای این دو قبیله رخ داده بود. به گزارش روزنامه «سودان تریبون» این درگیریها در دو روز آخر هفته شدت گرفته و طی آن دستکم ۱۰۰ نفر جان خود را از دست دادند.
به گفته یکی از نمایندگان قبیله الرزیقات نزدیک به ۷۰ نفر از اعضای قبیله المعالیه در جریان حمله به مقرشان کشته شدند. این شخص شمار تلفات قبیله خود را ۳۰ نفر اعلام کرده است. در همین شرایط یکی از اعضای قبیله المعالیه به خبرگزاری فرانسه گفته است که انتظار میرود که درگیریهای میان دو طرف ادامه یابد. وی قبیله الرزیقات را متهم به آتش زدن روستاها کرده است. قبیله الرزیقات بزرگترین قبیله پرورشدهنده دام در جنوب سودان به شمار میرود. غالب درگیریها میان قبایل عرب این منطقه ناشی از انگیزههای قومی است اما در برخی موارد نیز مسائل مربوط به حق زمین موجب به راه افتادن درگیریها بوده است. در هفتههای گذشته نزاعهای خونین قومی در دارفور شدت گرفتهاند. اواخر ماه ژوئیه در جریان نزاعی میان قبیله میسریا و اعضای قبیله سلامت ۱۳۴ تن کشته شدند. از زمان صفآرایی شورشیان علیه دولت در خارطوم در سال ۲۰۰۳، منطقه دارفور به صحنه کشتار و درگیریهای قبیلهای تبدیل شده است. بر اساس آمار سازمان ملل متحد و اتحادیه آفریقا در پنج ماه نخست سال ۲۰۱۳ نزدیک به ۳۰۰ هزار تن از ساکنان این منطقه از ترس نزاعهای خونین مجبور به ترک خانههای خود شدهاند.
ارسال نظر