افزایش اعتماد مصرفکنندگان آمریکایی به بالاترین سطح شش ساله
گروه بینالملل- اعتماد مصرفکنندگان آمریکایی در ماه ژوییه به بالاترین سطح طی شش سال گذشته رسید، زیرا چشمانداز مردم این کشور درمورد شرایط مالیشان بهبود یافت. به گزارش بلومبرگ، روزجمعه دانشگاه میشیگان اعلام کرد شاخص اعتماد مصرفکنندگان از ۱/۸۴ واحد در ماه ژوئن به ۱/۸۵ واحد در ماه ژوییه رشد کرده است. اقتصاددانان شرکتکننده در نظرسنجی بلومبرگ انتظار داشتند این شاخص به ۸۴ واحد برسد. افزایش ثروت شخصی به همراه رشد ارزش املاک و سهام موجب بالا رفتن اعتماد و هزینه مصرفکنندگان شده است. بررسی دانشگاه میشیگان نشان داد رشد مشاغل و درآمدها تمایل برای خرید را، به ویژه برای خریدهای بزرگی مانند خودرو و مسکن، افزایش داده است.
گروه بینالملل- اعتماد مصرفکنندگان آمریکایی در ماه ژوییه به بالاترین سطح طی شش سال گذشته رسید، زیرا چشمانداز مردم این کشور درمورد شرایط مالیشان بهبود یافت. به گزارش بلومبرگ، روزجمعه دانشگاه میشیگان اعلام کرد شاخص اعتماد مصرفکنندگان از ۱/۸۴ واحد در ماه ژوئن به ۱/۸۵ واحد در ماه ژوییه رشد کرده است. اقتصاددانان شرکتکننده در نظرسنجی بلومبرگ انتظار داشتند این شاخص به ۸۴ واحد برسد. افزایش ثروت شخصی به همراه رشد ارزش املاک و سهام موجب بالا رفتن اعتماد و هزینه مصرفکنندگان شده است. بررسی دانشگاه میشیگان نشان داد رشد مشاغل و درآمدها تمایل برای خرید را، به ویژه برای خریدهای بزرگی مانند خودرو و مسکن، افزایش داده است. شاخص دانشگاه میشیگان از شرایط فعلی که نشاندهنده نظر آمریکاییها از شرایط مالیشان است، از ۸/۹۳ واحد در ماه ژوئن به ۶/۹۸ واحد در ماه ژوییه جهش کرد. این بالاترین سطح این شاخص طی شش سال گذشته به شمار میرود.
هشدار IMF درباره خروج فدرال رزرو از برنامه خرید داراییها
گزارش اعتماد مصرفکنندگان در شرایطی منتشر شد که صندوق بینالمللی پول(IMF) هشدار داد خروج فدرال رزرو آمریکا از برنامه بیسابقه خرید داراییها، واکنش بازارها را درپی خواهد داشت و موجب بیثباتی«بیش از حد» نرخ بهره خواهد شد. به گزارش بلومبرگ، هیات مدیره صندوق بینالمللی پول در بیانیهای اعلام کرد خروج از برنامه خرید داراییها مغایر با الزامات جهانی است. ارتباطات موثر درمورد استراتژی خروج و ارزیابی دقیق از زمان آن برای کاستن از ریسکهای ناشی از این اقدام، ضروری است.» صندوق بینالمللی پول در ارزیابی سالانه خود از شرایط بزرگترین اقتصاد جهان، پیشبینی رشد اقتصادی ایالات متحده را برای سال جاری بدون تغییر در رقم ۷/۱ درصد حفظ کرد. این صندوق اعلام کرد حتی با وجود اینکه تصمیمات و سیاستهای مالی فدرال رزرو ممکن است بر رشد اقتصادی تاثیر منفی بگذارند، اما بازارهای مسکن و کار درحال بهبود هستند. صندوق بینالمللی پول پیشبینی رشد اقتصادی آمریکا برای سال ۲۰۱۴ را نیز تغییر نداد و اعلام کرد این کشور در سال آینده رشد ۷/۲ درصدی را ثبت خواهد کرد. هیات مدیره صندوق بینالمللی پول عنوان کرد: «گرچه سیاستهای تطابقی احیای اقتصادی را تقویت میکنند، اما پیامدهای ثبات مالی این سیاستها باید به دقت مورد ارزیابی قرار گیرند، زیرا یک دوره طولانی نرخ پایین بهره احتمالا پیامدهای پیشبینی نشدهای برای ثبات مالی دارد و سیاستهای کلان را در برخی از اقتصادهای نوظهور پیچیده میکند.» فدرال رزرو از دسامبر سال ۲۰۰۸ تاکنون نرخ بهره را نزدیک به صفر نگه داشته است. صندوق بینالمللی پول همچنین هشدار داد که کاهش کسری بودجه در سال ۲۰۱۳ بیش از حد سریع است و کاهش خودکار هزینهها، ممکن است موجب افت پتانسیل رشد اقتصادی در کوتاهمدت شود.
ارسال نظر