اعتراض به تبلیغ شبکههای تلویزیونی آمریکا برای هیلاری کلینتون
گروه بینالملل- جمهوریخواهان آمریکا معتقدند هیلاری کلینتون قرار است نامزد حزب دموکرات برای انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۱۶ باشد و به همین خاطر به شدت به طرح دو شبکه تلویزیونی برای تهیه مستند درباره زندگی او حمله کردهاند. به گزارش دویچه وله، دو شبکه تلویزیونی سیانان و انبیسی در آمریکا در تدارک ساخت مجموعههای مستندی درباره زندگی هیلاری کلینتون، وزیر پیشین امور خارجه ایالات متحدهاند و این موضوع اعتراض جمهوریخواهان را برانگیخته است. به اعتقاد جمهوریخواهان این اقدام، مصداق بارز تبلیغات برای هیلاری کلینتون است که نامزد بالقوه انتخابات ریاستجمهوری آتی است.
گروه بینالملل- جمهوریخواهان آمریکا معتقدند هیلاری کلینتون قرار است نامزد حزب دموکرات برای انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۱۶ باشد و به همین خاطر به شدت به طرح دو شبکه تلویزیونی برای تهیه مستند درباره زندگی او حمله کردهاند.به گزارش دویچه وله، دو شبکه تلویزیونی سیانان و انبیسی در آمریکا در تدارک ساخت مجموعههای مستندی درباره زندگی هیلاری کلینتون، وزیر پیشین امور خارجه ایالات متحدهاند و این موضوع اعتراض جمهوریخواهان را برانگیخته است. به اعتقاد جمهوریخواهان این اقدام، مصداق بارز تبلیغات برای هیلاری کلینتون است که نامزد بالقوه انتخابات ریاستجمهوری آتی است. آنها به همین خاطر تهدید کردهاند که در صورت اجرای این طرح، حق پخش مناظرههای مقدماتی انتخابات ریاستجمهوری ۲۰۱۶ را از این دو شبکه سلب خواهند کرد.به گزارش خبرگزاری فرانسه، اعضای کمیته ملی جمهوریخواهان به اتفاق آرا به اجماع رسیدند که در صورت بیاعتنایی مسوولان این شبکهها به درخواست آنها، باید هرچه زودتر تهدیدات خود را عملی کنند.
رییس این کمیته در نشست حزب جمهوریخواه در بوستون، گفت: «ما با صدایی متحد به رسانهها اعلام کردهایم که خرج چند میلیون دلاری آنها برای مطرح کردن هیلاری کلینتون آن هم به صورتی کاملا جانبدارانه، پیامدهای جدی برایشان خواهد داشت.»آیا هیلاری کلینتون نخستین رییسجمهوری زن آمریکا خواهد بود؟بسیاری از تحلیلگران هیلاری کلینتون را محتملترین و البته مناسبترین گزینه حزب دموکرات برای دوران پس از اوباما میدانند.هنوز هیلاری کلینتون رسما درباره برنامههایی که برای آینده سیاسی خود دارد در محافل عمومی اطلاعاتی ارائه نکرده است، اما تهدیدهای جمهوریخواهان در حالی که هنوز سه سال به انتخابات آینده ریاستجمهوری در این کشور مانده است، نشان از این دارد که احتمال نامزدی او برای ریاستجمهوری را بسیار قوی ارزیابی میکنند.او پیشتر در سال ۲۰۰۸ از جمله رقبای باراک اوباما برای نامزدی حزب دموکرات بود، اما سرانجام این اوباما بود که در انتخابات درونحزبی به عنوان نامزد نهایی برگزیده شد. در صورتی که هیلاری کلینتون نامزد انتخابات ۲۰۱۶ شود و بتواند اکثریت آرای شهروندان آمریکایی را به دست آورد، نخستین رییسجمهوری زن ایالات متحده خواهد بود.پیشتر میشل اوباما، همسر رییسجمهوری آمریکا، در مصاحبه با مجله «پرید» گفته بود که این کشور اکنون آماده پذیرش یک رییسجمهوری زن است و او مطمئن است که در طول عمر خود رییسجمهوری زن ایالات متحده را خواهد دید، اما از اظهار نظر درباره احتمال نامزدی هیلاری کلینتون در انتخابات آتی خودداری کرده بود.
ارسال نظر