گروه بین‌الملل- شاخص‌ها در وال‌استریت بالاترین سطح خود را از ماه مه تاکنون رقم زده‌اند و آمار خوب اقتصادی از نگرانی‌ها در مورد بهبود اقتصادی کاسته است. این درحالی است که معامله‌گران در انتظار نشست این هفته فدرال رزرو هستند. هفته گذشته آمار مثبتی منتشر شد که سلامت بهبود اقتصادی جهان را نشان داد. ازجمله این آمار ارقام خوب بخش تولید چین و افزایش فروش خرده‌فروشی برای دومین ماه متوالی در آمریکا بود.

طی هفته گذشته شاخص میانگین صنعتی داوجونز در سومین افزایش متوالی هفتگی خود ۳۹/۱ درصد افزایش یافت و به ۸۵/۱۰۶۰۷ واحد رسید. این شاخص نزدیک به بالاترین سطح خود از ماه مه تاکنون قرار دارد. شاخص استاندارد اند پورز ۵۰۰، ۴۵/۱ درصد رشد کرد و به ۵۹/۱۱۲۵ واحد رسید. شاخص نسدک کامپوزیت که مربوط به تکنولوژی است ۲۶/۳ درصد جهش کرد و به ۶۱/۲۳۱۵ واحد رسید. علت این افزایش این بود که شرکت اچ‌پی تازه‌ترین خرید شرکتی خود را اعلام کرد و شرکت‌های اوراکل و ریسرچ این موشن نتایج درآمدی فصلی خوبی را گزارش دادند.

نشست قانون‌گذاران بانکداری در بازل سوئیس که اوایل هفته گذشته برگزار شد، اعتماد سرمایه‌گذاران را تقویت کرد. در این نشست به منظور جلوگیری از وقوع بحران مالی، اصلاحاتی تعیین شد که برمبنای آن بانک‌ها ملزم به افزایش سرمایه خود می‌شوند. آمار مشاغل نیز نشان داد طی هفته گذشته تقاضا برای دریافت مزایای بیکاری سریع‌تر از حد انتظار کاهش داشته است. اما آمار ناامیدکننده مبنی بر کندی بخش تولید آمریکا برخی خوش‌بینی‌ها را ازمیان برد. هاگ جانسون که یک تحلیل‌گر مستقل است با اشاره به آمار منتشر شده در هفته گذشته گفت: «اخبار اقتصادی، بخصوص فروش خرده‌فروشی و ارقام صنعتی نشان می‌دهد که احتمال وقوع رکود اقتصادی شدید کمتر از آن چیزی است که بسیاری تصور می‌کردند.»در هفته جاری آمار جدیدی درمورد بخش متزلزل مسکن منتشر می‌شود و احتمالا تداوم کندی رشد در این بخش را نشان می‌دهد. اما همه چشم‌ها به نشست روز سه‌شنبه کمیسیون بازار آزاد فدرال خواهد بود. انتظار می‌رود در این نشست نرخ بهره در پایین‌ترین سطح تاریخی خود حفظ شود. سرمایه‌گذاران بیانیه کمیسیون بازار آزاد فدرال درمورد شرایط کنونی بازار آمریکا را به دقت بررسی می‌کنند تا ببینند آیا فدرال رزرو سیاست‌های هزینه‌ای دوران بحران را به منظور تقویت اقتصاد دوچندان خواهد کرد یا خیر. ارزیابی فدرال رزرو که در آستانه نشست روز سه‌شنبه انجام شد تداوم رشد فعالیت اقتصادی ملی را بین اواسط ماه جولای و پایان ماه اوت نشان داد. اما سرعت این رشد کند بوده است.

فدرال رزرو آمریکا از زمان بروز بحران مالی و وقوع رکود اقتصادی در دسامبر سال ۲۰۰۷ تاکنون صدها میلیارد دلار به اقتصاد تزریق کرده است. اما اکثر تحلیل‌گران انتظار ندارند که بانک مرکزی آمریکا در نشست روز سه‌شنبه خود تصمیم بگیرد پول بیشتری به اقتصاد تزریق کند.