بانک جهانی ۹۰۰ میلیون دلار به پاکستان کمک میکند
گروه بینالملل- بانک جهانی قصد دارد ۹۰۰ میلیون دلار به پاکستان کمک کند تا این کشور مصیبتزده بتواند از بدترین سیلی که در طول تاریخ با آن مواجه شده است، نجات یابد.
عکسها: GETTY IMAGES
گروه بینالملل- بانک جهانی قصد دارد ۹۰۰ میلیون دلار به پاکستان کمک کند تا این کشور مصیبتزده بتواند از بدترین سیلی که در طول تاریخ با آن مواجه شده است، نجات یابد. بنا به اعلام مقامات رسمی، سیل ویرانگر پاکستان زندگی ۲۰ میلیون نفر را تحت تاثیر قرار داده و ۲۰۰۰ کشته برجای گذارده است. در چنین شرایطی سازمان ملل متحد اعلام کرده است که کمکهای بینالمللی به پاکستان ناکافی بوده و تنها یک سوم از مبلغ ۴۶۰ میلیون دلاری مورد نیاز برای امداد رسانی اضطراری را فراهم کرده است.نماینده عالیرتبه پاکستان در بریتانیا اعلام کرده است احیای پاکستان و بازگشت این سرزمین به شرایط پیش از سیل پنج سال زمان میبرد و ۱۵ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.بنا به گفته یک سخنگوی بانک جهانی، بودجه کمک این بانک از محل بازبینی در پروژهها طرحریزی شده و تخصیص مجدد پولها تامین خواهد شد. وی در مصاحبهای با رویترز گفت: «ما در حال تغییر اولویتبندیها هستیم تا بودجهها به سرعت در دسترس قرار گیرند.»
مقامات بهداشتودرمان هشدار دادهاند که احتمال شیوع بیماریها در میان میلیونها آواره بهجا مانده از سیل وجود دارد و ۵/۳ میلیون کودک در معرض خطر قرار دارند.مائوریزیو گیلیانو از دفتر هماهنگی امور انسانی سازمان ملل هشدار داده است که در صورت عدم فراهم آوردن کمکهای بیشتر، پاکستان با «موج دوم مرگومیرها» مواجه خواهد شد که عامل آن شیوع بیماریها از طریق آب آلوده و کمبود مواد غذایی خواهد بود. بر اساس برآوردها، تعداد افراد در معرض خطر ابتلا به چنین بیماریهایی شش میلیون نفر است.یک نماینده عالیرتبه پاکستان در بریتانیا به نام واجد شمسالحسن به خبرگزاری فرانسه گفت که برآوردهای پیشین از تعداد کشتهشدگان این سیل حدود ۱۵۰۰ نفر بود، اما اکنون این تعداد به ۲۰۰۰ نفر رسیده است.
این سیل نه تنها بیش از یک پنجم مساحت کشور را تحت تاثیر قرار داده، بلکه خسارات قابل توجهی را به جادهها، پلها و مسیرهای ارتباطی پاکستان وارد آورده است. هزاران خانه و مدرسه و بیمارستان در جریان این سیل از میان رفته و محصولات کشاورزی برای مصرف داخلی و صادرات نابود شدهاند. اکنون پرسش کلیدی این است که آیا کشاورزان قادر خواهند بود در ماه سپتامبر از زمینهایشان برای پرورش گندم مصرفی در زمستان خود استفاده کنند یا نه.
ارسال نظر