پایان چهار دهه حاکمیت بوئینگ ۷۴۷ بر پهنه آسمان
پروازهای تجاری ایرباس ۳۸۰ A آغاز شد
با به پرواز در آمدن این هواپیما در پروازهای تجاری عملا استاندارد جدیدی در سفرهای هوایی ارایه شده است.
آغاز به کار ایرباس A۳۸۰ اگرچه با دو سال وقفه انجام شد اما در روز ۲۵ اکتبر ۲۰۰۷ به چهار دهه فرمانروایی و حاکمیت بوئینگ ۷۴۷ در عرصه هواپیماهای پهن پیکر مسافری پایان داد.
گروه بینالملل - هواپیمای غولپیکر ایرباس A۳۸۰ سرانجام اولین پرواز تجاری خود را انجام داد. خطوط هواپیمایی سنگاپور که اولین خریدار این ایرباس است روز ۲۵ اکتبر این هواپیما را در مسیر سنگاپور به سیدنی به پرواز درآورد.
با به پرواز در آمدن این هواپیما در پروازهای تجاری عملا استاندارد جدیدی در سفرهای هوایی ارایه شده است.
آغاز به کار ایرباس A۳۸۰ اگرچه با دو سال وقفه انجام شد اما در روز ۲۵ اکتبر ۲۰۰۷ به چهار دهه فرمانروایی و حاکمیت بوئینگ ۷۴۷ در عرصه هواپیماهای پهن پیکر مسافری پایان داد. به گزارش بیبیسی هواپیمایی که از سنگاپور راهی سیدنی شد ۴۵۰ مسافر را با خود حمل کرد. این در حالی است که ظرفیت واقعی ایرباس A۳۸۰ در صورتی که تمام فضای آن صندلیهای کلاس متوسط چیده شود ۸۵۰ صندلی است.
صدها نفر از کارکنان و مسافرانی که در لحظه تیک آف این هواپیما در فرودگاه سنگاپور حضور داشتند این صحنه را به وسیله تلفنهای همراه دوربیندار و دوربینهای جیبی به تصویر کشیدند.
یکی از عمدهترین تغییراتی که این هواپیما در شیوه سفرهای هوایی ارائه کرده است بخش «درجه یک اختصاصی» است. این بخش همانند اتاق اختصاصی در کشتیهای مسافری و تفریحی عمل میکند.
تاکنون هواپیماها به مسافران خود اتاق اختصاصی نمیدادند اما از این پس میتوانید در پروازهای خطوط هوایی سنگاپور اتاق اختصاصی نیز اجاره کنید. تونی الوودیک استرالیایی که به همراه همسرش با کلاس درجه یک اختصاصی به سیدنی سفر کرده است، در مورد این تجربه ویژه گفت: من تاکنون هیچ خبر مشابهی همانند این هواپیما ندیدهام.
اما شاید جالب توجهترین نکته در مورد اولین پرواز ایرباس پهنپیکر A۳۸۰ قیمت بلیتهای آن باشد. به گزارش بیبیسی، ارزانترین بلیت این هواپیما ۵۶۰دلار و گرانترین بلیت آن نیز که بلیت کلاس اختصاصی درجه یک باشد، ۱۰۰۳۸۰دلار بود. قیمتی باورنکردنی که تاکنون در تاریخ پرواز سابقه نداشته است.
به گزارش رویترز، پیرترین مسافر هواپیما ۹۱سال و جوانترین آنها نیز ۱۰ماه سن داشت.
به گفته مدیران شرکت سنگاپور ایرلاین کل درآمد این هواپیما در اولین سفر تجاری خود یکمیلیون و ۲۸۷هزار دلار بوده است که کل این مبلغ صرف امور خیریه خواهد شد.
خطوط هوایی سنگاپور در سال ۲۰۰۸ نیز ۵فروند دیگر از این هواپیما را به خدمت خواهد گرفت. خطوط هوایی امارات، قطر، ژاپن و لوفتهانزا دیگر خطوط هوایی معتبر جهان هستند که این پهنپیکر را سفارش دادهاند.
ارسال نظر