«چو سانگ هون» در گزارش ۱۶نوامبر در نیویورک‌تایمز نوشت، اگرچه آنها در زمان‌های مختلف صداهای مختلفی را شنیدند، اما مردم این روستای کره‌جنوبی هم‌مرز با کره‌شمالی همه خود را قربانی «بمباران صوتی» می‌دانند و می‌گویند که این رگبار بی‌امان صوتی طاقتشان را طاق کرده است. «آن می هی» ۳۷ساله گفت: «این ما را دیوانه می‌کند. نمی‌توانیم شب‌ها بخوابیم.» از ماه ژوئیه، کره‌شمالی بلندگوها را در امتداد مرز خود با کره‌جنوبی به مدت ۱۰ تا ۲۴ساعت در روز تقویت کرده و صداهای وحشتناکی را پخش می‌کند که مانند هیچ برنامه تبلیغاتی قبلی این کشور نیست. این برنامه‌ها باعث خرد شدن اعصاب روستاییان کره‌جنوبی شده است. این اقدام یکی از عجیب‌ترین و غیرقابل تحمل‌ترین پیامدهای وخامت روابط بین دو کره است که در دوران رهبری «کیم جونگ اون» (کره‌شمالی) و «یون سوک یول» (رئیس‌جمهور کره‌جنوبی) به پایین‌ترین سطح خود در سال‌های اخیر رسیده است.

برای دهه‌ها، دو کره - که پس از پایان جنگ کره در سال‌های ۱۹۵۰-۱۹۵۳، هرگز معاهده صلحی را امضا نکردند و یک معاهده آتش‌بس بین آنها وجود دارد - بین لحن‌های آشتی‌جویانه و ستیزه‌جویانه در نوسان بودند. در زمان «اون»، پیونگ‌یانگ به سمت موضع جنگ‌طلبانه‌تر حرکت کرده است. این کشور تمام گفت‌وگوها با سئول و واشنگتن را متوقف کرده، آزمایش موشک‌های دارای قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای را دوچندان کرده و متعهد شده که با کره جنوبی نه به‌عنوان یک شریک برای اتحاد مجدد، بلکه به‌عنوان دشمنی که شمالی‌ها باید در صورت وقوع جنگ، آن را به سرزمین خود ملحق کنند، رفتار کند. در سمت جنوب هم «یون» از زمان روی کار آمدن در سال۲۰۲۲ رویکرد تقابل‌آمیزتری را در پیش گرفته است.

او خواستار گسترش ایده آزادی به سوی شمال برای نفوذ به ساختاری است که «اون» برای حفظ حکومت توتالیتر خود به آن تکیه می‌کند. کره‌جنوبی همچنین مانورهای نظامی مشترک با ایالات متحده و ژاپن را که شامل ناوهای هواپیمابر، بمب‌افکن‌های استراتژیک و جت‌های رادارگریز می‌شود، برای بازداشتن «اون» گسترش داده است. با پیچیده‌تر شدن تصویر جهانی، کره‌شمالی در سال جاری روابط خود را با مسکو تقویت کرد، سلاح‌ها و نیروها را برای کمک به جنگ علیه اوکراین ارسال کرد و یک پیمان دفاعی متقابل با روسیه امضا کرد. تیره شدن روابط به‌طور فزاینده‌ای بر زندگی مردمی که در امتداد منطقه غیرنظامی بین دو کره زندگی می‌کنند، تاثیر گذاشته است؛ جایی که خصومت فزاینده «اون» علیه جنوبی‌ها به شکل بمباران صوتی تجلی یافته است.