ساکنان محلی می‌گویند که صدای انفجار شنیده‌اند و به گفته برخی از آنها پس از صدای انفجار دود ناشی از آتش دیده‌اند. این احتمال داده می‌شود که صدای انفجار به‌دلیل مورد اصابت قرار گرفتن پهپادها بوده است. برخی می‌گویند که شاید سوریه در ساقط کردن این دو پهپاد متجاوز نقش داشته است.

ساکنان به آسوشیتدپرس گفته‌اند که پیش از انفجار صدای پرواز هواپیمایی را شنیده‌اند. لحظاتی بعد نیز خبرگزاری رسمی حزب‌الله گفت که در آن منطقه یک پهپاد ساقط شده است. یکی از ساکنان این منطقه که با یک کیسه بزرگ سفید دیده شده، به الجزیره گفته است که بخشی از پهپاد را حمل می‌کند. الجزیره در این خصوص از مقامات اسرائیلی سوال کرده که مقامات اسرائیلی گفته‌اند پاسخ خبرگزاری‌های خارجی را نمی‌دهند.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بارها حریم هوایی سوریه و لبنان را نقض کرده‌اند. در این شرایط لحظاتی بعد از این تحولات، خبر رسید که اسرائیل به دمشق حمله و ادعا کرده است که این حمله موفقیت‌آمیز بوده است. به ادعای مقامات این رژیم، آنها یک پایگاه مخصوص به پهپادها را مورد هدف قرار داده‌اند. در مقابل تلویزیون دولتی سوریه گفت که پدافند هوایی این کشور نقشه اسرائیل را خنثی کرده و پیش از اینکه جنگنده‌های اسرائیلی به هدف خود برسند آنها را فراری داده است. در روزهای اخیر اخباری منتشر شده که اسرائیل حملاتی هم به عراق داشته و پایگاه نیروهای مردمی حشدالشعبی را مورد هدف قرار داده است.

تجاوز به حریم لبنان و در منطقه ضاحیه که پایگاه قدرتمند حزب‌الله است، این درگیری‌ها را وارد فاز تازه‌ای کرده است. حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۰۶ به مدت یک ماه با یکدیگر جنگیدند. به‌رغم پایان آن جنگ، هنوز از لحاظ فنی دو طرف در شرایط جنگی به سر می‌برند. در این راستا یک منبع به خبرگزاری روسی اسپوتنیک اعلام کرد پهپادی که در ضاحیه جنوبی بیروت رهگیری شد، آماده اجرای عملیات ترور بود. خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از یک منبع ویژه گزارش داد، پهپادی که در ضاحیه جنوبی بیروت بامداد روز یکشنبه رهگیری شد، یک هواپیمای جاسوسی متعلق به رژیم صهیونیستی بود که برای کار گذاشتن بمب‌ها، تجهیزات نظامی با خود به همراه داشت و آماده اجرایی کردن عملیات ترور بود.

در واکنش به این تجاوز اما نخست‌وزیر لبنان سقوط دو فروند پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی در ضاحیه جنوبی بیروت را نقض آشکار حاکمیت این کشور خواند. سعد حریری، نخست‌وزیر لبنان در سخنانی اظهار کرد که سقوط دو فروند پهپاد رژیم صهیونیستی در ضاحیه جنوبی بیروت نقض آشکار حاکمیت لبنان و به منزله زیر پا گذاشتن قطعنامه شماره ۱۷۰۱ شورای امنیت به شمار می‌رود. وی گفت که با میشل عون، رئیس‌جمهوری و نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان برای تعیین گام‌های بعدی مشورت خواهد کرد؛ به ویژه اینکه پرواز جنگنده‌های اسرائیل بر فراز بیروت یک تهدید برای ثبات منطقه‌ محسوب می‌شود و تلاشی برای سوق دادن اوضاع به سمت تنش بیشتر است. سعد حریری ادامه داد: جامعه جهانی و دوستان لبنان در جهان وظیفه دارند از قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت در برابر خطرات نقض‌های اسرائیل و پیامدهای آن محافظت کنند. دولت لبنان نیز مسوولیت‌های کامل خود را در این زمینه بر عهده خواهد گرفت. میشل عون هم در سخنانی تجاوز دو پهپاد رژیم صهیونیستی به آسمان کشورش را محکوم کرد.