واشنگتن پست: یکی از خاله‌های کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی به‌طور مخفیانه و با نام مستعار در شهر نیویورک آمریکا زندگی می‌کند.

به گزارش روزنامه واشنگتن‌پست، «کو یونگ سوک» خاله رهبر کره‌شمالی به همراه همسر خود به‌مدت ۱۸ سال است در آمریکا و در شهر نیویورک زندگی می‌کند و یک خشکشویی دارد. این زن ۶۰ ساله به همراه همسرش در سال ۱۹۹۸ از طریق سفارت آمریکا در سوییس درخواست پناهندگی داده و به آمریکا پناهنده شد. آنها با نام‌های مستعار در نیویورک زندگی می‌کنند و دارای سه فرزند هستند. «کو یونگ سوک» خواهر «کو یونگ هویی» یکی از همسران کیم جونگ ایل و مادر کیم جونگ اون رهبر کنونی کره‌شمالی است. خاله رهبر کره‌شمالی گفته است که او در سال ۱۹۸۴ متولد شده و به هنگام جانشینی پدرش ۲۷ سال داشته است.

به گفته او کیم جونگ اون عاشق بازی بسکتبال و یکی از طرفداران مایکل جردن است. به گفته خاله رهبر کره‌شمالی او حتی شب‌ها با توپ بسکتبال در بغلش به خواب می‌رفته است. خاله رهبر کره‌شمالی گفته است او از خواهرزاده‌اش نگهداری و مراقبت می‌کرده تا جایی که حتی پوشک او را عوض می‌کرده است. به گفته خاله رهبر کره‌شمالی، کیم جونگ اون در دوران کودکی دردسرساز نبوده اما به‌شدت تندخو و کم تحمل بوده است. به گفته «کو یونگ سوک»، کیم جونگ اون مدام با هشدارهای مادرش مواجه بوده که در خواندن درس کاهلی و بازیگوشی می‌کند و رهبر کره‌شمالی روی حرف مادرش حرفی نمی‌زده اما در واکنش، به شیوه‌هایی چون اعتصاب غذا روی می‌آورده است.

خاله رهبر کره‌شمالی گفته است او در سال ۱۹۹۲ و هنگام جشن تولد ۸ سالگی کیم جونگ اون متوجه شده که احتمالا خواهرزاده هشت ساله‌اش جانشین رهبر کره‌شمالی خواهد شد چون در مراسم جشن تولد به او یک یونیفورم رسمی نظامی پوشانده شد و عالی‌ترین مقام رسمی نظامی کره‌شمالی در این مراسم به فرزند ۸ ساله رهبر تعظیم کرد. خاله رهبر کره‌شمالی پس از پناهندگی در آمریکا ماه‌ها در جلسات طولانی بازجویی بوده و پس از آن به همراه همسر و فرزندانش به نیویورک نقل مکان کرده و با کمک مالی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در نیویورک یک کسب‌وکار تازه راه انداخته است. او هم اینک صاحب یک مغازه خشکشویی در شهر نیویورک است.

«خاله» و همسرش می‌گویند آنها هیچ اسرار دولتی و محرمانه نداشته‌اند که در اختیار سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا قرار دهند و تنها انگیزه آنها از پناهندگی به آمریکا داشتن یک زندگی شخصی بی‌دردسر و فراهم کردن امکان تحصیل و آینده بهتر برای فرزندانشان بوده است. هر سه فرزند «خاله» در آمریکا تحصیلات دانشگاهی دارند و مشغول به‌کار شده‌اند.