شماره روزنامه ۶۱۷۶
|

دولت چهاردهم هم تمایلی به انتشار آمارهای اقتصادی ندارد؛

دنیای‌اقتصاد: آمارهای خودرویی در شرایطی مدت‌هاست به صورت رسمی اعلام نمی شود که دولت چهاردهم نیز با گذشت چند ماه از آغاز به کار خود، چندان تمایلی به انتشار آنها ندارد.

«دنیای ‌اقتصاد» شامخ آبان‌ماه وسایل نقلیه و قطعات وابسته را بررسی کرد؛

شامخ وسایل نقلیه و قطعات وابسته‌ در آبان‌ماه نشان می‌دهد که صنعت خودرو بار دیگر به مرز رکود رسیده است. بعد از گذشت رکود پنج ماهه، در مهرماه بهبود ماهانه شامخ خودرو ثبت شد با‌این‌حال آبان‌ماه بار دیگر، خودرو در مرز رکود قرار گرفت. از سوی دیگر انتظارات تولید آینده برای این صنعت نیز دوباره کاهشی…

    شنبه، ۲۴ آذر ۱۴۰۳
  • «دنیای ‌اقتصاد» شامخ آبان‌ماه وسایل نقلیه و قطعات وابسته را بررسی کرد؛

    خودرو؛ باز هم در مرز رکود

    شامخ وسایل نقلیه و قطعات وابسته‌ در آبان‌ماه نشان می‌دهد که صنعت خودرو بار دیگر به مرز رکود رسیده است. بعد از گذشت رکود پنج ماهه، در مهرماه بهبود ماهانه شامخ خودرو ثبت شد با‌این‌حال آبان‌ماه بار دیگر، خودرو در مرز رکود قرار گرفت. از سوی دیگر انتظارات تولید آینده برای این صنعت نیز دوباره کاهشی شده است.
  • دولت چهاردهم هم تمایلی به انتشار آمارهای اقتصادی ندارد؛

    تداوم بایگانی آمارهای خودرویی

    دنیای‌اقتصاد: آمارهای خودرویی در شرایطی مدت‌هاست به صورت رسمی اعلام نمی شود که دولت چهاردهم نیز با گذشت چند ماه از آغاز به کار خود، چندان تمایلی به انتشار آنها ندارد.
  • چرا مبلغ ‌بلوکه کردن حساب وکالتی افزایش یافت؟

    افزایش مبلغ مورد نیاز برای بلوکه کردن حساب وکالتی افراد برای ثبت‌نام در طرح پیش ‌روی ایران‌خودرو، این سوال را برای مشتریان واقعی ایجاد می‌کند که این رقم چرا افزایش یافته؟ منتفع این ماجرا چه کسانی هستند؟ به گزارش ایسنا، در پی اطلاعیه اخیر گروه صنعتی ایران‌خودرو پیرامون طرح فروش محصولات این شرکت، اعلام شده که متقاضیان باید مبلغ ۳۰۰میلیون تومان را در حساب وکالتی خود بلوکه کنند تا امکان ثبت‌نام‌ داشته باشند.
  • رشد فروش خودروهای برقی و پلاگین‌هیبریدی

    دنیای اقتصاد: داده‌ها نشان می‌دهد فروش جهانی خودروهای تمام‌الکتریکی و پلاگین‌هیبریدی برای هفتمین ماه متوالی در ماه نوامبر افزایش یافت.
    پنجشنبه، ۲۲ آذر ۱۴۰۳
  • گزارش دنیای اقتصاد از حال و هوای این روزهای بازار خودرو؛

    رصد بازار خودرو در هفته جاری؛ آیا سمبه افزایش نرخ ارز بر قیمت خودرو پر زور خواهد بود؟

    دنیای اقتصاد: قیمت‌ها در بازار خودرو اگر چه بعد از افزایش ۳۰ درصدی، با رشد نسبی همراه ش؛ اما با این حال از دو هفته گذشته این روند متوقف و قیمت‌ها تقریبا به ثبات رسیده‌اند.
  • مجلس جزئیات واردات خودرو در سال آینده را تصویب کرد

    خودروی کارکرده در بودجه۱۴۰۴

    مجلس در بررسی موارد ارجاعی از کمیسیون تلفیق، دولت را موظف کرد تا علاوه بر واردات خودروهای نو، خودروهای کارکرده را نیز در فهرست وارداتی‌ها قرار دهد. تعیین تعرفه ۶۰درصدی برای واردات هر دو گروه و تقسیم ارز تخصیصی میان آنها از دیگر مصوبات مجلس است.
  • سیاست تعرفه‌ای ترامپ قربانی می‌گیرد؛

    خودروسازی آمریکا در مخمصه جنگ تجاری

    گروه اقتصاد بین‌الملل: فورد F۱۵۰ سال‌هاست که به عنوان نماد استقامت و قدرت صنعت خودرو آمریکا شناخته می‌شود. این غول آهنین، با حضور قدرتمند خود در جاده‌ها و قلب آمریکایی‌ها، به یکی از پرفروش‌ترین خودروهای جهان تبدیل شده است.
  • آزادشدن پول حساب وکالتی خودروهای وارداتی

    دنیای اقتصاد: آن‌طور که مهدی تقدسی، رئیس سامانه یکپارچه خودرو، اعلام کرده است پول همه شرکت‌کنندگان در سامانه عرضه خودروهای وارداتی از دیروز آزاد شده است.مطابق اعلام سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی، کلیه افراد واجد شرایط در ماده ۴ دستورالعمل تنظیم بازار خودروی سواری (مصوبه جلسه ۵۴۳ شورای رقابت) از یکشنبه مورخ ۱۴۰۳.۹.۱۱ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز چهارشنبه ۱۴۰۳.۹.۲۱ ثبت‌نام خود را انجام داده و پنج اولویت از سبد محصولات اعلامی را باید انتخاب می‌کردند.با توجه به اتمام مهلت وکالتی کردن حساب‌ها، متقاضیان می‌توانند نسبت به پرداخت مبالغ خود از حساب‌ها اقدام کنند.
  • جیب تسلا پر شد

    دنیای اقتصاد: تسلا در هفته اول دسامبر ۲۱ هزار و ۹۰۰ خودروی برقی را در چین به فروش رساند که بالاترین میزان در سه‌ماهه چهارم است.به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، خودروساز آمریکایی، تسلا، در هفته اول دسامبر ۲۱هزار و ۹۰۰خودروی الکتریکی در چین فروخت که بالاترین فروش هفتگی در سه‌ماهه چهارم سال ۲۰۲۴ است.این فروش هفتگی عالی، پس از آن صورت گرفت که تسلا بهترین ماه خود را در بازار چین در سال جاری با فروش بیش از ۷۳هزار در ماه نوامبر ثبت کرد.مدل Y تسلا با فروش ۵۵۶هزار دستگاه، پرفروش‌ترین خودروی سواری در چین در سال گذشته بوده است.
  • افزایش اعتبار واردات خودرو؛ سیگنالی مثبت برای تعدیل بازار

    خانه ملت: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: افزایش اعتبارات واردات خودرو نوعی سیگنال به بازار است که نشان می‌دهد در زمینه واردات خودرو اتفاقات خوبی در راه است.مصطفی ‌پوردهقان اردکان، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، درباره مصوبات لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ در زمینه صنایع و معادن، گفت: میزان اعتبار حدود ۲میلیارد یورویی که دولت برای واردات خودرو در لایحه بودجه ارسالی به مجلس در نظر گرفته بود، در جریان بررسی لایحه مذکور به بیش از ۳میلیارد یورو افزایش داده شد.
  • بازگشت سلیکا

    دنیای اقتصاد: یکی از مدیران شرکت تویوتا اعلام کرده که این خودروساز ژاپنی در حال آماده کردن نسل جدیدی از مدل سلیکاست. سلیکا مدل اسپرت تویوتاست که هفت نسل از آن بین سال‌های ۱۹۷۰ تا ۲۰۰۶ تولید شد. با اینکه ۱۸ سال از توقف تولید سلیکا می‌گذرد، این خودرو هنوز طرفداران زیادی دارد.
    چهارشنبه، ۲۱ آذر ۱۴۰۳
  • دنیای اقتصاد گزارش می‌هد؛

    افت تولید سوگلی خودروسازان؛ دلیل ناترازی در تیراژ شرکت‌های خودروساز چیست؟

    دنیای اقتصاد:‌ گزارش هشت ماهه خودروسازان ، از افت تیراژ سوگلی خودروسازان حکایت دارد.
  • مصوبه دوباره مجلس برای تسهیل واردات خودرو؛

    کارکرده‌ها سال آینده با تعرفه ۶۰ درصدی وارد می‌شوند؛ آیا قفل واردات خودرو باز می‌شود؟

    دنیای اقتصاد: بند مربوط به مقررات واردات خودرو در لایحه بودجه سال آینده، پس از اصلاح در کمیسیون تلفیق، صبح امروز در صحن علنی مجلس به تصویب نمایندگان رسید که بر این اساس، تعرفه واردات خودروهای نو و کارکرده وارداتی در سال ۱۴۰۴ ، به میزان ۶۰ درصد خواهد بود.
  • چرا پروژه خودروهای برقی پیش نمی‌رود؟

    سیاست شناور برقی‌ها

    آیا واردات و تولید خودروهای برقی پروژه‌ای ملی است؟ این سوال در شرایطی مطرح است که وزیر پیشین صمت بر لزوم توسعه برقی‌ها تاکید زیادی داشت، حال آنکه وزارت نیرو به‌دلیل عدم تدوین پروتکل‌های لازم در این زمینه، به‌عنوان سرعت‌گیر توسعه برقی‌ها شناخته می‌شد. حالا سیاستگذار پیشین صمت در رأس وزارت نیرو قرار گرفته و باز هم خبری از توسعه برقی‌ها نیست.
  • اولین «فروش خودرو» بعد از افزایش قیمت کلید خورد

    دنیای اقتصاد: پس از رشد رسمی قیمت خودرو، دو خودروساز بزرگ کشور طرح‌های فروش خود با قیمت‌های جدید را کلید زدند. البته اعلام شد که طرح فروش سایپا به علت به‌روزرسانی سیستم‌های فروش به تاخیر افتاد، اما روز گذشته ایران‌خودرو از شروع طرح پیش‌فروش و فروش فوری خود خبر داد.
  • عقب‌نشینی لوتوس

    دنیای اقتصاد: لوتوس با عقب‌نشینی از تصمیم خود برای تولید خودرو‌های کاملا برقی اعلام کرده مدل‌های جدیدی را با قوای محرکه هیبرید-الکتریکی به بازار عرضه خواهد کرد.
  • امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام وارداتی‌ها

    ایرنا: آخرین مهلت ثبت‌نام خودروهای وارداتی، تا ساعت ۲۳:۵۹ امروز (چهارشنبه، ۲۱آذرماه) است و متقاضیان می‌توانند نسبت به انتخاب پنج اولویت اقدام کنند.
  • نیسان در بحران

    دنیای اقتصاد: عمیق‌تر شدن بحران مالی در نیسان، ماکاتو یوچیدا، مدیرعامل این کارخانه، را تحت فشار شدیدی قرار داده است. هم‌زمان برخی از مدیران ارشد این خودروساز ژاپنی هشدار داده‌اند که نیسان تنها حدود یک سال برای نجات خود فرصت دارد.
  • رونمایی از نسل جدید پالیسید

    دنیای اقتصاد:‌ هیوندای عکس‌هایی از نسل جدید بزرگ‌ترین مدل بنزینی خود، پالیسید، را منتشر کرد. این شاسی‌بلند جدید قرار است سال آینده به بازار عرضه شود و هیوندای می‌گوید برای اولین بار این مدل برای ۹سرنشین جا دارد.به گزارش BBC عکس‌هایی که هیوندای منتشر کرده، نشان می‌دهد این خودرو با خطوط زاویه‌دار طراحی شده و لوکس‌تر از نسل قبلی است. چراغ‌های پالیسید شبیه به مدل‌های دیگر هیوندای ترکیبی از لامپ‌های کوچک مستطیلی است که دور یک جلوپنجره بزرگ قرار گرفته است.
    سه‌شنبه، ۲۰ آذر ۱۴۰۳
  • برنامه فروش ایران خودرو اعلام شد؛

    دپوی ۳۰۰ میلیونی برای خرید خودرو توسط متقاضیان عادی

    دنیای اقتصاد: بعد از افزایش ۳۰ درصدی قیمت خودرو ،شرکت ایران خودرو اقدام به ثبت درخواست خرید برخی از محصولات این گروه صنعتی کرده است
  • گزارش دنیای اقتصاد از یک واگذاری سوال‌برانگیز؛

    بانک ملت از سهامداری ایران خودرو انصراف داد؛ فروش سهام بصورت یکجا و نقد!

    دنیای اقتصاد: بلوک ۱.۶۸ درصدی سهام شرکت ایران خودرو چهارشنبه آینده، از سوی یکی از سهامداران عمده ، در بازار دوم معاملات بورس به فروش می‌رسد.
  • روایت سازمان توسعه تجارت از افت ۲۹درصدی واردات قطعات محصولات مونتاژی؛

    ورق برای مونتاژی‌ها برگشت

    کاهش واردات قطعات خودروهای مونتاژی در نیمه نخست سال جاری، حکایت از تغییر رویکرد سیاستی دولت چهاردهم در قبال تولید محصولات مونتاژی دارد. پیش از این بخش اعظم ارز تخصیصی، صرف واردات قطعات می‌شد. این در شرایطی است که احتمالا حالا با کاهش ارز مونتاژ، ارز بیشتری برای واردات خودرو تخصیص یافته است.
  • دنیای اقتصاد بررسی کرد؛

    نگاه متفاوت سیاستگذار به خودروی خارجی

    دنیای‌اقتصاد: واردات خودرو به کشور در حالی با محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های مختلفی مواجه است که به نظر می‌رسد در مقابل، سیاستگذاران به‌نوعی چشم خود را بر عیوب و ایرادهای محصولات داخلی بسته‌اند.
  • رشد سهم بی‌وای‌دی در بازار جهانی

    دنیای اقتصاد: شرکت خودروسازی بی‌وای‌دی، برترین تولیدکننده خودروی الکتریکی چین، قرار است با انتشار اطلاعات فروش خودرو در ماه نوامبر سهم بیشتری از بازار را نشان دهد و در مسیر فراتر از هدف سالانه خود قرار گیرد و از فورد و هوندا در فروش جهانی پیشی بگیرد.
  • رشد ۱۰۰درصدی ظرفیت تولید خودروساز ویتنامی

    دنیای‌اقتصاد: شرکت خودروسازی ویتنامی وینفست، تولیدکننده خودروهای الکتریکی، از برنامه‌ای برای ساخت دومین کارخانه تولید داخلی خود خبر داد که ظرفیت تولید آن را ۲برابر می‌کند. این شرکت اعلام کرد: رشد تولید برای پاسخگویی به افزایش تقاضا برای مدل‌های کوچک و متوسط لازم است. به گزارش ایسنا، طبق اعلام مدیرعامل وینفست انتظار می‌رود تاسیسات جدید سالانه ۳۰۰هزار دستگاه در مرحله اولیه خود تولید کند.
  • رونمایی از خودروی جدید پاپ

    دنیای‌اقتصاد: اولین خودروی الکتریکی پاپ، رهبر کاتولیک‌های جهان، در مراسمی در شهر واتیکان رونمایی شد. پاپ‌موبیل جدید هدیه‌ای از طرف مرسدس-بنز به پاپ فرانسیس است و براساس شاسی‌بلند کلاس G این کارخانه ساخته شده است.
    دوشنبه، ۱۹ آذر ۱۴۰۳
  • دنیای اقتصاد در ویدیویی تحلیلی بررسی کرد؛

    ابهام در سرمایه‌گذاری ۵۰میلیون دلاری سایپا در سوریه

    دنیای اقتصاد: سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون دلاری سایپا در کارخانه سیویکو سوریه، که با هدف تولید خودرو و صادرات به کشورهای منطقه در سال ۱۳۸۳ تأسیس شد، به دلیل مجموعه‌ای از مشکلات اقتصادی و سیاسی به شکست انجامید.