شماره روزنامه ۶۰۱۰۲
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۶۳ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۶۰۶۳

  • تخلیه حباب خودروی خارجی

    دنیای اقتصاد: منحنی قیمت در بازار خودروهای خارجی نو در سراشیبی قرار دارد. واردات خودرو پس از ممنوعیت پنج‌ساله در شرایطی از سال۱۴۰۲ به‌طور جدی کلید خورد که به‌دلیل عطش بازار، این خودروها با اختلاف قیمتی زیادی نسبت به نمایندگی عرضه می‌شد، حال به واسطه کاهش انتظارات تورمی، افت نرخ ارز، تسریع واردات و از همه مهم‌تر اخبار مربوط به واردات خودروهای کارکرده، قیمت این محصولات در سرازیری قرار گرفته است. روند قیمتی از کاهش قیمت‌ها تا بیش از ۳۰درصد حکایت دارد.
  • ورق خودروهای برقی برگشت؟

    دنیای اقتصاد -گروه اقتصاد بین‌الملل: طی پنج سال گذشته خودروسازان جهان میلیاردها دلار را در رقابتی دیوانه‌‌وار برای توسعه وسایل نقلیه برقی و ساخت کارخانه‌هایی برای افزایش تولید این نوع خودروها صرف کرده‌اند؛ به این امید که تولیدات آنها با استقبال روزافزون مشتریان مواجه شود. اما طی ۱۲ ماه گذشته، نرخ رشد فروش خودروهای برقی به‌‌شدت کاهش ‌یافته است، زیرا برخی از خریداران خودرو از قیمت بالای خودروهای برقی و دردسرهای شارژ آنها به‌ویژه در طول سفرهای طولانی شکایت داشته‌اند. بر اساس گزارش نیویورک ‌تایمز، تضعیف اعتماد مصرف‌کننده در‌حال‌حاضر بسیاری از خودروسازان را مجبور کرده است که از پیگیری برنامه‌های سرمایه‌گذاری تهاجمی‌ عقب‌نشینی کنند و حداقل بخشی از تلاش خود را به سمت تولید و عرضه خودروهای احتراقی که همچنان بیشترین فروش را در میان خودروهای نو و بیشترین نقش را در افزایش سود شرکت‌ها دارند، معطوف کنند.
  • تردید تسلا در بازار مکزیک

    دنیای اقتصاد: ایلان ماسک می‌گوید برنامه‌های تولید تسلا در مکزیک به انتخابات آمریکا بستگی دارد.
  • اعمال تعرفه بر خودروهای چینی به ضرر اروپاست

    دنیای اقتصاد: کمیسیون اروپایی در حالی اخیرا تعرفه‌های گمرکی تنبیهی بر خودروهای برقی چینی وضع کرده که با واکنش‌های عموما منفی از سوی کشورهای اروپایی مواجه شده و این بار رئیس انجمن حمل‌ونقل الکتریکی اروپا از معایب اجرای این سیاست سخن گفته است. مچیو ماژور، رئیس انجمن حمل‌و‌نقل الکتریکی اروپا، و فانگ دونگ‌کویی، دبیرکل این اتاق، در طی نشست کاری که با یکدیگر داشتند، در مورد موضوعاتی مانند اعمال تعرفه‌های جدید اتحادیه اروپا برای مقابله با یارانه‌های دولتی پکن برای صنعت خودروهای برقی خود، توسعه شرکت‌های خودروهای الکتریکی چینی در اروپا و همکاری در زمینه تحول سبز چین و اروپا بحث و گفت‌وگو کردند.
  • وزیر صمت: دنبال حذف قیمت‌گذاری دستوری هستیم

    خانه ملت: وزیر صمت گفت: ما در حال تلاش هستیم که عرضه و تقاضا را به سطحی برسانیم که دیگر نیازی به قیمت‌گذاری نباشد. عباس علی‌آبادی، وزیر صمت، درباره افزایش قیمت خودروهای سایپا اظهار کرد: ما در حال تلاش هستیم که قیمت‌گذاری را برداریم و مردم بتوانند بین خودروهای خارجی و داخلی انتخاب کنند. وی در ادامه اظهار کرد: من موافق دخالت در بازار نیستم زیرا دخالت ما در بازار ممکن است از یک جهت به ضرر مردم تمام شود. علی‌آبادی تصریح کرد: باید رقابت ایجاد کرد، ما در حال تلاش هستیم که عرضه و تقاضا را به سطحی برسانیم که دیگر نیازی به قیمت‌گذاری نباشد.
  • پورشه عقب‌نشینی کرد

    دنیای اقتصاد: پورشه پیش‌بینی فروش خود را در سال کاهش داده و نسبت به کاهش تولید ناشی از کمبود عرضه آلیاژهای آلومینیوم که بر تامین‌کنندگان مختلف تاثیر می‌گذارد، هشدار داده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر