شماره روزنامه ۶۰۰۶
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۵۱ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۹۵۱

  • رویافروشی با خودرو

    دنیای اقتصاد-گروه خودرو: ترفند پانزی با فروش گوشی موبایل، زنگ خطر کلاه‌برداری خودرویی را نیز به صدا درآورده است. از سال۹۶ همراه با توقف واردات خودرو و همچنین کاهش تولید، خودرو برای عده‌ای دور از دسترس شده است. با توجه به این موقعیت، عده‌ای در مواجهه با تقاضای بالای خودرو از یک طرف و سیاست‌های یک بام و دو هوای خودرویی از سوی دیگر، زمینه کلاه‌برداری از متقاضیان خودرو را فراهم کرده‌اند. اما این تنها کلاه‌برداران نیستند که رویافروشی می‌کنند، بلکه سیاست‌های خودرویی نیز زمینه ترفند پانزی را فراهم کرده است.
  • بخش اعظم واردات برقی‌ها از چین است

    دنیای‌اقتصاد: مدیر طرح خودروهای برقی وزارت صمت گفت: از آنجا که چین خودروهای برقی را با کیفیت مطلوب و قیمت‌های رقابتی تولید کرده، بیشتر خودروهای برقی که به ایران وارد می‌شود محصول این کشور است، اما واردات از کشورهای اروپایی هم صورت می‌گیرد.
  • وجه مسدودی خودروهای وارداتی آزاد شد

    دنیای‌اقتصاد: برخلاف دور اول ثبت‌نام متقاضیان خودروهای وارداتی (اسفندماه سال گذشته) که پول بلوکه‌شده آنها بیش‌از یک‌ماه در حساب وکالتی باقی ماند، حالا در دور دوم، با گذشت کمتر از ۵روز متقاضیان می‌توانند وجه مسدودشده خود در حساب وکالتی را برداشت کنند. سامانه یکپارچه وارداتی‌ها از ۱۶ تا ۲۴بهمن‌ماه برای متقاضیان جدید خودروهای خارجی با بلوکه‌کردن ۵۰۰میلیون تومان در حساب وکالتی، باز شد. به این ترتیب برای متقاضیان امکان انتخاب یک خودرو از میان ۱۳خودروی وارداتی عرضه‌شده در این دور فراهم شد.
  • خطری که آینده فورد را تهدید می‌کند

    دنیای‌اقتصاد: شرکت خودروسازی فورد موتور، خودروهای برقی ارزان چینی را تهدید راهبردی عظیمی می‌‌‌داند که در نهایت به ایالات‌‌‌متحده می‌رسد و به چالش‌‌‌های خودروسازی که در حال حاضر با تقاضای متزلزل مصرف‌کننده برای خودروهای شارژی مواجه است، می‌‌‌افزاید.
  • گمرک آمریکا مانع ورود فولکس‌واگن با «قطعه چینی» شد

    دنیای‌اقتصاد: فایننشال‌تایمز گزارش داد که فولکس‌واگن، خودروساز آلمانی، اعلام کرد از ورود چند مدل از خودروهایش به ایالات‌متحده جلوگیری شده است؛ چرا که مشخص شده استفاده از یک قطعه چینی در این خودروها ممکن است قوانین کار ایالات‌متحده را نقض کرده باشد. فولکس‌واگن در بیانیه‌‌‌ای گفت در تلاش است تا تاخیر در تحویل برخی خودروها به دلیل مشکل گمرکی را هر چه زودتر برطرف کند. بنا به گفته فولکس‌واگن، مشکل مربوط به یک «قطعه الکترونیکی کوچک» است که در «فرآیند جایگزینی قرار داشته است.» این قطعه از «غرب چین» می‌‌‌آید و قوانین ضدکار اجباری ایالات‌متحده را نقض می‌کند. به گفته این نشریه، به این ترتیب مدل‌‌‌هایی از پورشه، بنتلی و آئودی هم تحت‌تاثیر قرار می‌‌‌گیرند.
  • سود تولید خودروهای هیبریدی برای ارتقای برقی‌ها

    دنیای‌اقتصاد: خودروسازان ژاپنی در اقدامی از سود تولید خودروهای هیبریدی برای تامین مالی خودروهای برقی استفاده می‌کنند. محصولات هیبریدی خودروهایی بنزین‌سوز و برقی هستند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر