شماره روزنامه ۶۰۰۷
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۲۷ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۹۲۷

  • پاداش داخلی‌سازی خودرو

    دنیای اقتصاد-گروه خودرو: روز گذشته جزئیات سود بازرگانی انواع خودرو و قطعات منتشر شد. طبق مصوبه هیات دولت، سود بازرگانی واردات خودرو و قطعه به نفع خودروسازان نیمه‌دولتی و واردکنندگان کاهش یافته است. این در شرایطی است که تولیدکنندگان خودروهای مونتاژی برای واردات قطعات منفصله با ارقام بالایی روبه‌رو هستند.
  • سامانه یکپارچه خودرو منحل می‌شود؟

    دنیای اقتصاد: طبق دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودروی سواری، سامانه یکپارچه تخصیص خودرو کارکرد قبلی خود را از دست داده، با‌این‌حال سخنگوی اقتصادی دولت می‌گوید دولت برنامه ‌ای برای انحلال آن ندارد.
  • برنامه تولید تویوتا در ۲۰۲۴

    دنیای اقتصاد: روزنامه نیکی ژاپن گزارش داد، تویوتا موتور قصد دارد در سال ۲۰۲۴ حدود ۱۰.۳میلیون خودرو در سراسر جهان تولید کند و رکورد تولید سالانه خود را برای دومین سال متوالی تکرار کند. به گزارش ایسنا، تویوتا در حال آماده شدن برای افزایش تولید، به لطف فروش قوی خودروهای هیبریدی است. نیکی اعلام کرد کمبود نیمه‌هادی‌های خودرو و سایر قطعات نیز در حال کاهش است. در این گزارش آمده است که برای سال منتهی به دسامبر، این خودروساز قصد دارد ۳.۴میلیون دستگاه خودرو در ژاپن و ۶.۹میلیون دستگاه در خارج از کشور تولید کند. این ارقام شامل برند لوکس لکسوس است. نیکی گفت تویوتا تولید سالانه بیش از ۱۰.۵میلیون دستگاه خودرو خواهد داشت. این شرکت افزود این شرکت سطح تولید خودروهای الکتریکی را در حدود ۲۵۰هزار دستگاه در سال ۲۰۲۴ و ۶۰۰هزار دستگاه در سال ۲۰۲۵ تعیین کرده است. طبق گزارش رویترز، تویوتا در ماه گذشته اعلام کرد: ۹.۲میلیون خودرو در ۱۱ ماه اول سال ۲۰۲۳ تولید کرده است. حدود یک‌سوم از وسایل نقلیه‌ای که در آن دوره در سرتاسر جهان فروخته است، هیبریدی بوده‌اند.
  • بهبود فروش فولکس واگن

    دنیای اقتصاد: تحویل‌های گروه فولکس‌واگن با ۱۲درصد افزایش به ۹.۲۴میلیون دستگاه خودرو در سال ۲۰۲۳ رسیده که نشان‌دهنده بهبود فروش پس از همه‌گیری با کاهش تنگناهای زنجیره تامین است. به گزارش ایسنا، فروش واحدهای این خودروساز پس از شیوع بیماری همه‌گیر کاهش یافت و در بحبوحه چالش‌های زنجیره تامین از کمبود تراشه تا جنگ در اوکراین، به کمترین میزان ۸.۳میلیون در سال ۲۰۲۲ از ۹.۳میلیون در سال ۲۰۲۰ رسید. فولکس واگن فروش بالاتری را به میزان ۴.۸۷میلیون خودرو اعلام کرد که هنوز به میزان قابل‌توجهی پایین‌تر از سطح قبل از همه‌گیری است. این خودروساز اعلام کرد که فروش تمام‌برقی در گروه فولکس واگن با ۳۵درصد افزایش به ۰.۷۷میلیون دستگاه رسیده است، هرچند مدیران اجرایی در ماه‌های اخیر هشدار داده‌اند که تقاضا برای خودروهای برقی آن‌طور که انتظار می‌رفت توسعه نمی‌یابد. طبق گزارش رویترز، تحویل خودروهای برقی با باتری در چین، جایی که فولکس‌واگن با رقبای محلی فقط برقی مبارزه می‌کند، به ۱۹۱هزار و ۸۰۰ دستگاه رسید، در‌حالی‌که فروش کل ۱.۶درصد رشد کرد و به ۳.۲میلیون خودرو رسید.
  • کلاف سردرگم فروش خودروهای مازاد

    دنیای اقتصاد: پرونده فروش ۱۲۰هزار دستگاه خودرو در حاشیه بازار در حالی همچنان باز است که هر روز ابهامی جدید به آن اضافه می‌شود و مشخص نیست بالاخره این فروش انجام می‌شود یا منتفی خواهد شد. طبق صورت‌‌جلسه‌ای که توسط وزارت صمت، خودروسازان و قطعه‌سازان به امضا رسیده، بنا شده خودروسازان ۱۲۰هزار دستگاه از محصولات مازاد خود را در حاشیه بازار (با قیمتی معادل پنج‌درصد زیر نرخ بازار) به فروش برسانند. با‌این‌حال شورای رقابت ظاهرا موافق این طرح نیست و گفته می‌شود مفاد صورت‌جلسه موردنظر ضمانت اجرایی ندارد. در واقع اگر شورای رقابت یا نهاد بالادستی دیگری مجوز بدهد، امکان فروش ۱۲۰هزار دستگاه خودرو در حاشیه بازار وجود دارد.
  • رونمایی هفتگی خودروهای برقی

    دنیای اقتصاد: وزیر صنعت، معدن و تجارت بار دیگر با تاکید بر توسعه خودروهای برقی در کشور، برنامه این وزارتخانه برای رونمایی و بهره‌برداری از این خودروها را اعلام کرد. عباس علی‌آبادی صبح دیروز در مراسم رونمایی از تاکسی‌های برقی گفت: برقی‌سازی یکی از کارهای بزرگ است و سابقه علمی برقی‌سازی خودروها از ۳۰سال پیش در ایران وجود داشته است؛ در گروه مپنا نیز ۱۰ سال است که به صورت تخصصی این کار را پیگیری می‌کنیم. وی با بیان اینکه دانش برقی‌سازی خودرو در کشور وجود دارد، افزود: این دانش نهادینه نیز شده است. علی‌آبادی تاکید کرد: در نظر داریم سال آینده از هشت خودروی برقی تولید داخل بهره‌‌برداری کنیم.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر