شماره روزنامه ۶۰۱۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۰۴ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۹۰۴

  • رونمایی از قیمت تمام وارداتی‌ها

    دنیای اقتصاد: قیمت نهایی ۲۲خودروی وارداتی در سامانه یکپارچه منتشر شد که همگی بالای ۱.۵ میلیارد تومان هستند. با تعیین قیمت نهایی خارجی‌ها، اعلام شد که ثبت‌نام‌کنندگان خودروهای داخلی در سامانه نیز می‌توانند خودروی خارجی خریداری کنند.
  • چکش‌کاری آیین‌نامه واردات خودرو در دولت

    دنیای اقتصاد: آیین‌‌نامه واردات خودرو هرچند هنوز ابلاغ نشده و از همین رو شائبه پشیمانی دولت از این طرح به‌گوش می‌رسد، با‌این‌حال مسوولان وزارت صمت می‌گویند تاخیر رخ‌داده در راستای پختگی هرچه بیشتر این پروژه است. شش ماه پیش مجلس لایحه واردات خودروهای کارکرده را در قالب الحاقیه مصوبه ساماندهی صنعت خودرو، به تصویب رساند و یک ماه به دولت فرصت داد تا آیین‌نامه مربوطه را اعلام کند.
  • آمریکا میزبان فیات برقی ۲۰۲۴

    دنیای اقتصاد: فیات فروش مدل برقی ۵۰۰ را در اوایل سال ۲۰۲۴ در آمریکای شمالی آغاز می‌کند. به گزارش ایسنا، شرکت خودروسازی فیات فروش خودروی کوچک e۵۰۰ تمام‌الکتریکی خود را در سه‌ ماه اول سال آینده در آمریکای شمالی آغاز خواهد کرد. طبق اعلام فیات، این اولین عرضه خرده‌فروشی خود در منطقه خواهد بود. این خودروی محبوب اروپایی‌ها، با باتری الکتریکی ۵۰۰ و انرژی ۴۲ کیلووات‌ساعتی تغذیه می‌شود و مجهز به سیستم باتری لیتیوم یون ولتاژ بالا با برد تخمینی ۲۴۰کیلومتر است. این خودرو در مجتمع Mirafiori در تورین ایتالیا تولید و به آمریکای شمالی صادر خواهد شد. قیمت پیشنهادی فروش فیات e۵۰۰ در آمریکای شمالی ۳۲هزار و ۵۰۰دلار است. بر اساس گزارش رویترز، این گروه فرانسوی-ایتالیایی به عنوان بخشی از طرح تجاری خود، در نظر دارد ۱۰۰درصد از فروش خودروهای سواری خود را در اروپا و ۵۰درصد از فروش مدل‌های سواری و کامیون‌های سبکش در ایالات‌ متحده را تا سال ۲۰۳۰ به صورت الکتریکی عرضه کند.
  • خروج زیان‌بار هیوندای از روسیه

    دنیای اقتصاد: در ادامه دومینوی خروج خودروسازان از روسیه، هیوندای موتورز نیز کارخانه خود را در این کشور با ضرر میلیونی می‌فروشد. به گزارش ایسنا، یکی از مقامات شرکت خودروسازی هیوندای موتورز اعلام کرد که این شرکت قصد دارد کارخانه خود در روسیه را به مبلغ اسمی ۷هزار روبل معادل ۷۷.۶۷دلار بفروشد. هیوندای آخرین خودروساز جهانی است که دارایی‌های خود را در روسیه از زمان آغاز جنگ در اوکراین می‌فروشد. هیوندای موتور اعلام کرد که برای فروش کارخانه که فعالیت آن از مارس ۲۰۲۲ به حالت تعلیق درآمده، ۲۸۷میلیارد وون معادل ۲۱۹.۱۹میلیون دلار ضرر خواهد کرد. طبق گزارش رویترز، یکی از مقامات هیوندای موتور گفت که این شرکت در مجموع ۱۰هزار روبل برای فروش تمام دارایی‌های روسیه دریافت خواهد کرد.
  • اعلام قیمت سه خودروی مونتاژی

    دنیای اقتصاد: شورای رقابت در جلسه اخیر خود قیمت سه خودروی مونتاژی را تعیین و اعلام کرد. بر اساس مصوبه این شورا، خودروهای فیدلیتی پرستیژ تیپ یک و ۲ و رسپکت تیپ ۲ از محصولات بهمن موتور تعیین قیمت شدند. طبق مصوبه، پرستیژ پنج‌نفره یک‌میلیارد و ۳۷۵میلیون تومان، پرستیژ هفت‌نفره یک‌میلیارد و ۳۷۸میلیون و ۹۰۰هزار تومان و رسپکت تیپ ۲ نیز ۹۴۷میلیون و ۷۰۰هزار تومان قیمت‌‌گذاری شدند. قیمت‌های اعلامی بدون احتساب هزینه‌های جانبی مانند مالیات است.
  • نیسان ۹۰ساله شد

    دنیای اقتصاد: نیسان نودمین سالگرد تولد خود را با عرضه پنج نسخه ویژه در ژاپن جشن می‌گیرد تا با دست پر وارد دهمین دهه زندگی‌اش شود. نیسان در ۲۶ دسامبر ۱۹۳۳ تاسیس شد، بنابراین این شرکت تنها چند روز تا رسیدن به ۹۰سالگی فاصله دارد. برای نشان دادن این نقطه‌عطف مهم، نیسان ۹۰سالگی خود را در ژاپن برگزار می‌کند. نیسان قصد دارد در جشن تولد ۹۰سالگی‌اش پنج مدل خودروی جدید را عرضه کند. این خودروها شامل خمدل برقی ساکورا، هاچ‌‌بک الکتریکی لیف، هاچ‌‌بک‌های هیبریدی نوت و نوت اورا و مینی‌ون سرنا می‌شود. مدل‌های هیجان‌انگیزتری مانند Z و GT-R جایی در سبد محصولات نیسان به مناسبت ۹۰سالگی این شرکت ندارند.
  • نظارت ۳۲ نهاد بر واردات خودرو

    دنیای اقتصاد: معاون وزیر صمت گفت: در سند جدید خودرو که تا پایان سال ابلاغ می‌شود، نقش تنظیم‌گری و نظارت بر عهده شورای رقابت و تعیین قیمت بر عهده خودروساز خواهد بود و وزارت صمت نیز سیاستگذاری می‌کند. منوچهر منطقی، معاون صنایع حمل‌و‌نقل وزارت صمت، در یک مصاحبه رادیویی اظهار کرد: در وزارت صمت، قانون ساماندهی خودرو با تکالیف و راهکارها در هشت بخش تدوین و برای هر بخش آن آیین‌نامه‌ای تهیه شده است. وی افزود: سند خودرو یک سند راهبردی است که ۷۰درصد آن در همه دولت‌ها مشترک بوده و باقی حاصل نگرش وزرای صمت هر دوره بوده است.
  • توضیح فراجا درباره سهمیه واردات خودرو

    دنیای اقتصاد: نیروی انتظامی به ماجرای تخصیص سهمیه دوهزار دستگاهی واردات خودرو به این نهاد نظامی واکنش نشان داد. سخنگوی فراجا در گفت‌و‌گو با تسنیم گفت: مجوز واردات خودرو در راستای نوسازی ناوگان خودرویی پلیس است. سردار سعید منتظرالمهدی افزود: موضوع مجوز واردات خودروهای سواری بخشی از برنامه کلی و کلان نوسازی خودرویی فراجاست که به‌تناوب در دوره‌های مختلف به منظور پیشبرد بهتر ماموریت‌ها انجام شده و می‌شود.
  • کارشکنی در مسیر توسعه خودروهای برقی؟

    دنیای اقتصاد: وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنان بر توسعه خودروهای برقی در کشور اصرار دارد و این در شرایطی است که به گفته یک نماینده مجلس، برای اجرایی شدن این پروژه، باید دستگاه‌های مختلف با این وزارتخانه همکاری کنند. عضو هیات‌رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در این مورد گفت: وزیر صمت برای برقی کردن خودروها مصمم است اما تحقق این امر همکاری بین‌دستگاهی را می‌طلبد. اللهویردی دهقانی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر ضرورت حرکت به سمت برقی کردن خودروها، بیان کرد: با توجه به اینکه دنیا به سمت تولید خودروهای برقی گام برداشته است و حتی روی تولید خودروهای بدون سرنشین کار می‌کند، قطعا ما نیز باید در همین مسیر حرکت کنیم. از طرفی، توسعه خودروهای برقی از جنبه زیست‌محیطی و همچنین کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی، حائز اهمیت است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر