شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۰۱ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۹۰۱

  • سهمیه‌های خاص خودروی خارجی؟

    دنیای اقتصاد: طبق مصوبه هیات وزیران مبنی بر مجاز بودن وزارت کشور به ثبت سفارش، مجوز ورود و ترخیص دوهزار دستگاه خودروی سواری توسط فراجا ابلاغ شده است. بر این اساس، نیروی انتظامی می‌تواند نسبت به ثبت سفارش، واردات و ترخیص دوهزار دستگاه خودروی سواری با اولویت برقی و ترکیبی (هیبریدی) و با سود بازرگانی یک درصد، اقدام کند. در مصوبه موردنظر آمده که ضرورت واردات این تعداد خودرو توسط فراجا، نیاز به تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت دارد.
  • پیش‌بینی درآمد ۱۰ همتی از واردات خودرو

    دنیای اقتصاد: بررسی بودجه سال آینده نشان می‌دهد که دولت از محل واردات خودرو در سال آینده درآمدی معادل ۱۰هزار و ۶۷۸میلیارد و ۵۰۰میلیون تومانی برای خود در نظر گرفته است. دولت پیش‌بینی کرده که در سال ۱۴۰۳ به میزان ۵۰۰میلیون دلار واردات خودرو به کشور انجام شود. پیش از سال ۹۷ که واردات خودرو به کشور ممنوع نشده بود، حقوق ورودی خودرو یکی از منابع درآمدی مهم دولت محسوب می‌شد. علاوه بر درآمد، دولت دو انتفاع اصلی دیگر از واردات خودرو داشت.
  • رشد فروش فولکس واگن

    ایسنا: تحویل فولکس واگن از ژانویه تا نوامبر ۱۱.۹درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافت و به بیش از ۸.۳میلیون دستگاه رسید و در مسیر رسیدن به پیش‌بینی فروش سالانه ۹میلیون دستگاه قرار گرفت. تحویل ماه نوامبر در چین که در سال گذشته به دلیل قرنطینه کاهش یافته بود، ۳۲.۴درصد رشد کرد. فروش تمام‌برقی در این کشور حدود ۸۰‌درصد رشد داشته است. بیشترین جهش در سطح جهانی، در تحویل در سال جاری تاکنون در خاورمیانه و آفریقا با ۲۸.۲درصد و اروپا با ۲۲.۵درصد بوده است. بر اساس گزارش رویترز، این شرکت در ماه اکتبر اعلام کرد که انتظار دارد امسال بین ۹ تا ۹.۵میلیون دستگاه خودرو به مشتریان تحویل دهد و درآمد فروش گروه ۱۰ تا ۱۵درصد بیشتر از سال ۲۰۲۲ باشد.
  • خودروهای تمام‌برقی BMW می‌آیند

    ایسنا: بی‌ام‌و رشد خودروهای الکتریکی در ایالات ‌متحده را کاهش می‌دهد، اما همچنان صعودی است. بی‌ام‌و همچنان در مورد خودروهای برقی باتری‌دار در ایالات ‌متحده چشم‌انداز صعودی دارد. سباستین مکنسن، مدیر اجرایی و رئیس بی‌ام‌و آمریکای شمالی، به تلویزیون بلومبرگ گفت: بازار رو‌به‌رشدی برای وسایل نقلیه برقی وجود دارد؛ البته این رشد در همان سطحی نیست که برخی از کارشناسان یک سال یا ۶ ماه پیش تخمین زدند. مکنسن گفت که بی‌ام‌و قصد دارد ۶ مدل خودروی تمام‌الکتریکی را در کارخانه خود در اسپارتانبورگ کارولینای جنوبی، تا سال ۲۰۳۰ تولید کند. این شرکت همچنین ساخت کارخانه مونتاژ باتری ۷۰۰میلیون‌دلاری با ولتاژ بالا را در نزدیکی وودروف کارولینای جنوبی آغاز کرد.
  • مزایده خودرویی اموال تملیکی

    تسنیم: مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی از برگزاری مزایده فوق‌العاده ۵۸۶ برای عرضه انواع و اقسام خودروهای سواری، سنگین و ماشین‌آلات راه‌سازی، پوشاک و لوازم خانگی و تجهیزات الکترونیکی و غیره به ارزش یک‌هزار و ۲۱۶میلیارد تومان خبر داد. سید عبدالمجید اجتهادی با اشاره به جزئیات مزایده فوق‌العاده ۵۸۶ اظهار کرد: این مزایده در ۱۹ استان کشور شروع شده است و بیشترین تعداد خودروها و کالاها به استان‌های هرمزگان، بوشهر و تهران اختصاص دارد. وی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند برای بازدید و ارائه پیشنهاد از خودروها و کالاها تا چهارشنبه ۲۹ آذرماه به انبارهای این سازمان در ۱۹ استان مراجعه کرده و از نزدیک بازدید کنند.
  • احتمال ثبت‌نام جدید وارداتی‌ها

    دنیای اقتصاد: این امکان وجود دارد که در دور جدید عرضه خودروهای خارجی در سامانه یکپارچه، ثبت‌نام جدید نیز انجام شود. آن‌طور که رئیس سازمان توسعه تجارت عنوان کرده، این هفته قرار است سه محصول جتاVS۵ ، جتاVS۷ و زوتی در سامانه بارگذاری شود. مهدی ضیغمی گفت: در فاز اول، این سامانه برای ثبت‌نام‌کنندگان قبلی خودرو باز خواهد شد و در صورت ظرفیت مازاد، ثبت‌نام‌کنندگان جدید نیز امکان خرید خواهند داشت. به گفته رئیس سازمان توسعه تجارت، هنوز شرایط فروش خودرو نهایی نشده است. به محض نهایی شدن اطلاعیه آن صادر خواهد شد.
  • قطعه برای خودروسازان گران تمام می‌شود

    دنیای اقتصاد: با اوج‌گیری مشکل نقدینگی در صنعت خودروی کشور، روز شنبه مدیرکل دفتر صنایع خودرویی وزارت صمت در گفت‌وگویی با صداوسیما، از هزینه‌ بالای تامین قطعه برای خودروسازان انتقاد کرد. هزینه تمام‌شده خودروسازان طی سال‌های گذشته یکی از مشکلات اصلی این صنعت بوده است، تا جایی که بسیاری از موافقان قیمت‌گذاری دستوری، عدم کنترل هزینه‌های تمام‌شده را دلیل اصلی زیان‌دهی خودروسازها می‌دانند و می‌گویند نباید این موضوع را به قیمت‌گذاری دستوری مرتبط دانست.
  • شش تولیدکننده داخلی با چینی‌ها خودروی برقی تولید می‌کنند

    دنیای اقتصاد: همکاری با چینی‌ها برای عرضه خودروهای برقی به طور رسمی از سوی یک مقام رسمی وزارت صمت تایید شد. این همکاری قرار است در قالب برنامه راهبردی ۲۵ساله با چین انجام شود. دی‌ماه سال ۱۴۰۰ توافق ۲۵ساله دو کشور وارد فاز اجرایی شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر