شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۹۳ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۸۹۳

  • فروش خودرو به تولید نرسید

    دنیای اقتصاد: آمار تولید و فروش خودروسازان در هشت ماه امسال که در سامانه کدال منتشر شده، نشان می‌دهد هر سه خودروساز بزرگ کشور از ابتدای سال جاری تا انتهای آبان‌ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته میزان فروش کمتری داشته‌‌اند. بر اساس این آمار در هشت ماه سال جاری سه خودروساز بزرگ کشور در مجموع ۶۳۶هزار و ۲۰۹ دستگاه محصول به فروش رسانده‌اند. این در حالی است که این رقم برای مدت مشابه سال گذشته ۷۲۰هزار و ۹۶۱ دستگاه بوده است. بنابراین غول‌‌های خودروسازی ایران در هشت ماه امسال ۸۴‌هزار و ۷۵۲ دستگاه محصول کمتری را به فروش رسانده‌اند که نشان از افت بیش از ۱۳درصدی نسبت به هشت ماه سال ۱۴۰۱ دارد.
  • غافلگیری مالکان خودروهای پاک

    دنیای اقتصاد - گروه اقتصاد بین‌الملل: هزینه بالای تعمیر خودروهای برقی پس از تصادف، مالکان این وسایل نقلیه را متعجب کرده است. براساس گزارشی از وال استریت ژورنال، هزینه تعمیر خودروهای برقی پس از تصادف، به دلیل نیاز به قطعات جایگزین بیشتر، پیچیدگی بالاتر خودروها و کمبود تعمیرکاران متخصص، می‌تواند هزاران دلار بیشتر از خودروهای بنزینی باشد. این امر ممکن است برای مالکان اولیه خودروهای برقی که انتظار هزینه‌های مشابه خودروهای بنزینی را دارند، غافلگیرکننده باشد. هزینه تعمیر خودروهای برقی پس از تصادف، به طور متوسط ۶هزار و ۵۶۷ دلار است، این در حالی است که این هزینه برای همه وسایل نقلیه به طور میانگین ۴هزار و ۲۱۵دلار است.
  • ۱۵مدل تویوتا با آلایندگی صفر در راه است

    ایسنا: تویوتا به تولید اروپا چشم دوخته است و منطقه را در چند سال آینده در نقطه اوج خودروهای برقی می‌بیند. مدیران ارشد محلی تویوتا‌موتور اظهار کردند که اروپا هنوز برخی از عناصر کلیدی را برای پذیرش گسترده خودروهای الکتریکی از دست داده است؛ اما این منطقه به اندازه‌ای است که بزرگ‌ترین خودروساز جهان شروع به بومی‌سازی تولید کند. یوشیهیرو ناکاتا، مدیر اجرایی تویوتای اروپا، هفته گذشته در بروکسل به خبرنگاران گفت، برند تویوتا تا سال ۲۰۲۶ حدود ۱۵ خودروی مختلف با آلایندگی صفر را در اروپا عرضه خواهد کرد و این شرکت انتظار دارد تا آن زمان بیش از ۲۵۰هزار خودروی برقی باتری‌دار تحویل دهد.
  • رشد فروش برقی‌های فورد

    ایسنا: فورد موتور کاهش ۰.۵درصدی را در فروش خودروهای جدید در ایالات‌متحده برای ماه نوامبر ثبت کرد، زیرا این خودروساز در تلاش برای راه‌اندازی مجدد برخی از کارخانه‌های کلیدی خود در پی اعتصاب طولانی‌مدت کارگران بود که بر تولید خودرو تاثیر گذاشت. با‌این‌حال، فروش خودروهای برقی فورد مانند وانت پیکاپ لایتنینگ F-۱۵۰ و موستانگ ماخ ای، نسبت به سال گذشته ۴۳.۲درصد افزایش یافت و به ۸۹۵۸ دستگاه رسید.
  • خودروی کنترلی لیتل‌کار

    دنیای اقتصاد: یک خودروساز بریتانیایی محصول جدیدی به بازار عرضه کرده که براساس یک خودروی کنترلی ساخته شده است. شرکت لیتل‌کار کمپانی می‌گوید رانندگی با این خودروی الکتریکی در جاده قانونی است و با هر بار شارژ می‌توان با آن تا ۲۰۰کیلومتر رانندگی کرد.به گزارش BBC، لیتل‌کار کمپانی به ساخت مدل‌های کوچک از خودرو‌های کلاسیک مشهور است. قیمت این خودرو‌ها که با دقت زیاد در جزئیات و در تعدادی محدود تولید می‌شود به ۱۲۰هزار دلار می‌رسد.
  • دست باز دولت برای واردات خودرو

    ایسنا: یک عضو هیات‌رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از روند کند واردات خودرو گفت: مجلس دست دولت را برای واردات خودرو باز گذاشته است و لزومی ندارد که بحث واردات در لایحه بودجه دیده شود. الله‌ویردی دهقانی درباره گمانه‌زنی‌ها در خصوص حذف واردات خودروهای کارکرده از لایحه بودجه ۱۴۰۳، بیان کرد: دیگر نیازی نیست که موضوع واردات خودروهای کارکرده در لایحه بودجه دیده شود، زیرا ما قانون منع واردات خودرو نداریم و مصوبات مجلس را برای تسهیل واردات خودروهای نو و کارکرده داریم.
  • ادامه حیات نیسان آبی

    معاون صنایع عمومی وزارت صمت، ضمن تاکید بر اینکه در حال حاضر بیش از یک‌میلیون خانواده از نیسان‌های آبی امرار معاش می‌کنند گفت: نمی‌توان چرخه تولید آن را متوقف کرد، اما استانداردهای آن ارتقا خواهد یافت.محمد‌مهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت، در حاشیه مراسم بزرگداشت فرهنگ ایثار و حمایت از خانواده، اظهار کرد: بیش از یک‌میلیون و ١٠٠هزار نفر خانواده با اتکا به این خودرو (وانت زامیاد یا همان نیسان آبی) امرار معاش و زندگی خود را تامین می‌کنند؛ بنابراین امکان خروج آن از خط تولید نیست. وی تصریح کرد: چرخه تولید آن متوقف نمی‌شود، اما قصد داریم استانداردهای سختگیرانه که تنها خودروهای خارجی قابلیت پاس کردن آنها را دارند، لحاظ کنیم.معاون وزیر صمت تاکید کرد: قصد نداریم خودرویی را که بیش از ٩٠ درصد داخلی است از دست بدهیم یا خودرویی را جایگزین کنیم که قیمت بعضا دو یا سه برابری دارد.
  • نقش خودروها در بحران آلودگی هوا

    مهر: منابع متحرک بیش از ۶۰درصد ذرات معلق و ۸۲درصد گازهای آلاینده را تولید می‌کنند. به این ترتیب سهم منابع آلاینده متحرک خودروهای سواری ۱۴درصد، تاکسی‌ها حدود ۲.۵درصد، موتورسیکلت‌های کاربراتوری بنزینی ۱۰درصد، وانت‌ها ۲درصد، مینی‌بوس‌های گازوئیلی ۴درصد، اتوبوس‌های شرکت واحد نزدیک به ۶درصد، سرویس‌های ادارات و اتوبوس‌های سرویس ۷.۵درصد و کامیون‌ها هم نزدیک به ۱۶درصد و جمعا حدود ۶۰درصد آلودگی هوای شهر تهران ناشی از ذرات معلق منتشر‌شده از خودروهاست.آلاینده‌های گازی همین خودروها هم ۸۲‌درصد است که سهم خودروهای سواری نزدیک به ۳۸درصد، تاکسی‌ها ۹.۵درصد، موتورسیکلت ۲۱درصد، وانت نزدیک به ۱۰درصد، مینی‌بوس ۰.۸درصد، اتوبوس ۰.۵درصد، اتوبوس سرویس ۰.۴درصد و کامیون‌ها ۳.۵درصد برآورد می‌شود.بنابراین کیفیت سوخت و کنترل آلاینده‌های متحرک مخصوصا آنهایی که در طول روز مسافت طولانی‌تری را طی می‌کنند (از قبیل اتوبوس‌های شرکت واحد، تاکسی‌های شهری و آنلاین و…) از طریق رعایت موضوع معاینه فنی و کنترل و جرایم معاینه فنی آنها در صورت آلایندگی، به‌شدت تاثیرگذار است.با توجه به مسائل مزبور اگر دولت به دنبال کاهش مصرف سوخت در کشور و البته کنترل آلودگی هواست، اصلی‌ترین راهکار افزایش کیفیت تولید خودروهای بنزینی و از رده خارج کردن خودروهای فرسوده است.
  • رشد مداوم فروش خودروهای برقی در چین

    دنیای اقتصاد: فروش خودروهای برقی پلاگین در چین به طور مداوم در حال افزایش است و اخیرا نیز به یک رکورد ماهانه دیگر - سومین رکورد متوالی - رسیده است.تعداد ۸۰۸هزار و ۹۴ دستگاه خودروی برقی پلاگین مسافری جدید در ماه اکتبر در چین به ثبت رسیده است که ۴۱درصد بیشتر از یک سال قبل است. این اولین نتیجه بالای ۸۰۰هزار دستگاه است. حالا این پرسش مطرح است که آیا امکان دارد در پایان سال آمار به یک‌میلیون نزدیک‌تر شود؟
  • شاسی‌بلند تویوتا در راه شهرها

    دنیای اقتصاد: تویوتا در دو سال گذشته بیش از آنچه به یاد داریم از خودروهای الکتریکی کانسپت رونمایی کرده است و اکنون می‌توانید یکی دیگر را به این لیست اضافه کنید: کانسپت شاسی‌بلند شهری. شاسی‌بلند اربن که به‌تازگی در مجمع سالانه تویوتا در بروکسل بلژیک رونمایی شد، پیش‌نمایش یک شاسی‌بلند الکتریکی ساب‌کامپکت برای اروپاست. این خودرو در نیمه اول سال ۲۰۲۴ رونمایی و اواخر سال به بازار عرضه خواهد شد. هیچ نشانه‌ای مبنی بر اینکه مدل جدید وارد بازار ایالات متحده خواهد شد، وجود ندارد. تویوتا می‌گوید شاسی‌‌بلند اربن در بخش شاسی‌‌بلندهای ساب‌کامپکت (یا همان‌طور که به آن سگمنت B می‌گویند) رقابت خواهد کرد که تویوتا انتظار دارد به یکی از بزرگ‌ترین بازارها برای خودروهای بی‌‌وی‌‌وی در اروپا تبدیل شود. این یک خودروی بسیار مهم برای خودروساز ژاپنی است، بنابراین آنچه در حال حاضر در مورد آن می‌دانیم در اینجا آمده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر