شماره روزنامه ۶۰۱۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۸۹ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۸۸۹

  • خودروی چینی در سراشیبی تقاضا؟

    دنیای اقتصاد: سامانه یکپارچه تخصیص خودروی وارداتی برای پر شدن ظرفیت مازاد این خودروها بازگشایی می‌شود. آنچه مشخص است تقاضا برای برخی خودروهای وارداتی و عموما چینی محدود بوده و به همین دلیل وزارت صمت اقدام به بازگشایی سامانه کرده است. از طرف دیگر به گفته مدیر سامانه، محصولات مونتاژی که تماما چینی هستند نیز با کاهش تقاضا روبه‌رو شده است.
  • برنامه «صمت» برای ترکیب سهامداری خودروسازان

    دنیای اقتصاد: وزارت صنعت، معدن و تجارت در کتابچه طرح تحول صنعت خودرو، قواعد مدنظر جدید خود برای ایجاد کارخانه‌های خودروسازی و همچنین ترکیب سهامداری در شرکت‌های خودرویی را منتشر کرده است. این قواعد البته فعلا قابل‌استناد نیست و وزارت صمت به‌نوعی آنها را پیشنهاد داده تا با جلب نظر نخبگان، آن را نهایی کند. طبق آنچه در این بخش از کتابچه وزارت صمت آمده، صدور جواز تاسیس خودروسازی و تمدید جواز [شرکت‌های موجود] منوط به احراز شرایط و ارائه مدارک و مستندات مختلفی است که موارد مختلفی، از تخصص و سوابق کاری اعضای هیات‌مدیره و مدیرعامل تا ترکیب سهامداری و برنامه داخلی‌سازی، را در بر می‌گیرد.
  • بی‌ام‌و نشان برقی جدید می‌خواهد

    دنیای اقتصاد: پرونده‌های علامت تجاری در اروپا نشان می‌دهد خودروی پرفورمنس بی‌ام‌و الکتریکی در راه است و ممکن است iM۳ نامیده شود. فهرست‌‌های دفتر مالکیت معنوی اتحادیه اروپا (EUIPO) و ثبت اختراع آلمانی آلمان (DPMA) نشان می‌‌دهد که BMW برای نشان iM۳ درخواست داده است. البته پرونده‌های مشابهی با اداره ثبت اختراع و علائم تجاری ایالات متحده دیده نشده و علاوه بر این، پرونده‌های اروپایی به ‌عنوان «در حال بررسی» فهرست شده‌‌اند، بنابراین به نظر می‌‌رسد هنوز هیچ چیزی مشخص نیست. بر کسی پوشیده نیست که محصولات الکتریکی M بی‌ام‌و در خط تولید هستند. در ژوئیه سال جاری، فرانک ون میل، رئیس بی‌ام‌و M، علاقه خود را برای ساخت نسل جدید M۳ و M۴ تمام الکتریکی ابراز کرد، به شرطی که بتوانند از معیارهای عملکرد خط فعلی فراتر روند.
  • لندکروزر مدرن‌تر شد

    دنیای اقتصاد: شاسی‌بلند جدید تویوتا همان آفرود بی‌نظیر ۴۰ سال پیش نیست، زیرا از سیستم‌های مدرنی مانند کنترل دستیار استارت در سربالایی (HAC) و کنترل کمکی در سراشیبی (DAC) بهره می‌برد. تویوتا با لندکروزر مدل ۷۰ با گیربکس شش‌‌سرعته اتوماتیک و همچنین کنترل پایداری خودرو (VSC) و کنترل کشش فعال (A-TRC) سازگار است. در ژاپن، لندکروزر تازه‌متولد‌شده سری ۷۰ منحصرا به عنوان یک شاسی‌بلند شش‌در با موتور دیزلی عرضه می‌شود. در استرالیا اما این خودرو را می‌توان با موتور V۸ دیزلی در اختیار داشت، درحالی‌که امارات متحده عربی از موتور ۴.۰لیتری V۶ بنزینی تنفس طبیعی بهره می‌برد. لندکروزر سری ۷۰ در تریم موجود است و در کارخانه یوشیوارا در ژاپن تولید می‌شود. تویوتا تخمین می‌زند که هر ماه حدود ۴۰۰ دستگاه در بازار داخلی خود بفروشد.
  • بی‌وای‌دی به دنبال شکست تسلا

    دنیای اقتصاد: فروش خودروهای برقی و پلاگین هیبریدی بی‌وای‌دی در ماه نوامبر افزایش یافت. این شرکت چینی تلاش می‌کند با کاهش قیمت به هدف سالانه خود دست یابد و تسلا را در تحویل سه‌ماهه در سراسر جهان شکست دهد.
  • لوتوس هم تمام‌برقی می‌شود

    دنیای اقتصاد: لوتوس با موتورهای احتراق داخلی خداحافظی می‌کند و مدل اسپرت امیرا آخرین مدل ICE این شرکت خواهد بود. این برند متعلق به جیلی متعهد شده است که تا سال ۲۰۲۸ کاملا الکتریکی شود و کار را با شاسی‌بلند التر و سدان امیا آغاز می‌کند. این خودروساز همچنین یک کراس‌اوور کوچک‌تر به همراه یک خودروی اسپرت بدون آلایندگی در نظر گرفته شده است. این برند بریتانیایی برای حمایت از سبد رو به رشد خودروهای الکتریکی خود، چندین راه‌حل شارژ را معرفی می‌کند. لوتوس یک شارژر DC خنک‌‌شده با مایع تولید کرده است که می‌‌تواند باتری ۴۵۰کیلوواتی را شارژ کند. در یکی از این موارد، فقط پس از پنج دقیقه وصل شدن به برق، مسافتی بیش از ۸۸‌مایل قابل‌پیمودن است. شارژر DC خنک ‌شده با مایع، التر R را قادر می‌‌سازد تا در ۲۰ دقیقه با شارژ با ۴۵۰ کیلووات، از ۱۰ به ۸۰درصد برسد. لوتوس همچنین یک واحد شارژ را طراحی کرده است که می‌تواند تا چهار خودروی الکتریکی را به طور همزمان پشتیبانی کند.
  • عرضه لاماری و هایما در سامانه یکپارچه

    تسنیم: مدیر سامانه یکپارچه خودروهای داخلی گفت: هفته گذشته مجوز عرضه خودروی Lamari EAMA ‌محصول شرکت آرین و هایما ۷X محصول شرکت ایران‌خودرو صادر شده و عرضه این دو محصول از عصر امروز در سامانه یکپارچه آغاز می شود. فروش خودروهای داخلی در سامانه یکپارچه از هشتم آذرماه آغاز شده و مشتریان می‌توانند با مراجعه به سامانه، ضمن اطلاع از وضعیت خودروهای عرضه‌شده، نسبت به انتخاب خود اقدام کنند.
  • واردات خودروهای ۸۰۰ میلیونی

    ایلنا: عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بر ابلاغ بخش‌نامه واردات خودروهای کارکرده در هفته جاری تاکید کرد و گفت: ممکن است خودروهایی وارد شوند که در حوالی ۸۰۰ میلیون تومان در داخل کشور قیمت داشته باشند.​ لطف‌الله سیاهکلی با بیان اینکه دولت باید در هفته جاری بخش‌نامه واردات خودروهای کارکرده را ابلاغ کند، افزود: زمان زیادی از آماده شدن این بخش‌نامه گذشته، بنابراین از رئیس‌جمهور تقاضای ابلاغ آن را داریم تا به این واسطه بازار از تلاطم بیفتد و بازار خودرو از انحصار خارج شود.
  • تغییر خودروی ثبت‌نامی؛ توصیه یا اجبار؟

    تسنیم: اقدام ایران‌خودرو در الزام مشتریان به تغییر خودرو در حالی انجام می‌شود که خودروسازان باید براساس قانون متعهد به قرارداد خود با مشتری بوده و بهانه‌ای برای عدم تحویل نداشته باشند. عباس علی‌آبادی، وزیر صمت، پیش‌تر اعلام کرده بود، خودروسازان مطلقا طبق قانون حق ندارند خریداران را مجبور به خرید اجباری محصول خود کنند و باید براساس قرارداد عمل کنند. با این وجود، شرکت‌های خودروسازی و به‌ویژه ایران‌خودرو بی‌توجه به این موضوع مشتری را مجبور می‌کنند با پرداخت هزینه‌ای بالاتر خودروهای ارتقایافته را خریداری کنند و در غیر این صورت پول آنها را بر‌می‌گردانند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر