شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۷۹ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۸۷۹

  • سنگ بزرگ خودروهای برقی

    دنیای اقتصاد: رئیس کل بانک مرکزی از توافق یک‌میلیارد دلاری با وزارت صمت برای واردات خودروهای برقی خبر داد. خبرگزاری رسمی وزارت صمت روز گذشته اعلام کرد که رئیس کل بانک مرکزی در مورد ارز موردنیاز برای واردات خودروهای برقی گفته است: «توافقی با عباس علی‌آبادی، وزیر صمت، درباره تامین یک‌میلیارد دلار واردات خودروی برقی صورت گرفته است. علاوه بر این، شهرداری تهران برای تامین ارز خودروهای برقی (اتوبوس، ون و موتورسیکلت) بسته یک‌میلیارد و ۴۰میلیون یورویی ارائه کرده که پذیرفتیم ارز آن را تامین کنیم.»
  • مدل جدید «صمت» برای قیمت‌گذاری خودرو

    دنیای اقتصاد: خودروسازی کشور در شرایطی همچنان درگیر قیمت‌گذاری دستوری است که وزارت صنعت، معدن و تجارت در طرح تحول خود قصد اصلاح این مدل را دارد. آن‌طور که خودروسازان ادعا می‌کنند و در صورت‌های مالی‌شان نیز آمده، آنها از ناحیه قیمت‌گذاری دستوری (به عنوان عامل اصلی نه تمام عوامل زیان‌ده) نزدیک به ۱۶۴هزار میلیارد تومان (فقط تا پایان شهریور امسال) زیان کرده‌اند. به گفته آنها، مادامی که این سیاست برقرار باشد، تعادل بین هزینه تمام‌شده تولید و قیمت فروش برقرار نخواهد شد و از دل آن، زیان‌هایی هنگفت بیرون می‌زند. بنابراین خودروسازان معتقدند و اصرار دارند که سیاستگذار باید مدل قیمت‌گذاری را تغییر داده و حتی‌الامکان در تعیین قیمت خودروها دخالت نکند. این در حالی است که طبق قانون، با توجه به انحصاری بودن بازار خودرو، شورای رقابت در حال حاضر عهده‌دار تعیین قیمت خودروهای داخلی است و هر وقت تشخیص دهد و صلاح بداند، نسبت به تغییر قیمت‌ها اقدام می‌کند.
  • صنعت خودروهای برقی چین پروبال گرفت

    ایسنا: تسلا قیمت خودروهای مدل ۳ و مدل Y تولید شانگهای را حتی با کاهش فروش در چین دوباره افزایش داد. بر اساس گزارش انجمن خودروهای مسافری چین، تحویل تسلا در چین در ماه اکتبر ۳۴.۲درصد در ماه کاهش یافت که پس از افت ۳۲.۸درصدی در ماه سپتامبر بود. تحلیلگران اظهار کردند که افزایش قیمت، مصرف‌کنندگان را به سمت رقبای چینی، لی آتو، اکسپنگ و نیو، سوق خواهد داد که همچنان به افزایش فروش خود ادامه می‌دهند. تسلا با وجود کاهش بیشتر فروش در بزرگ‌ترین بازار خودروهای الکتریکی جهان در ماه اکتبر، به افزایش قیمت خودروهای خود در چین ادامه می‌دهد. این اطلاعیه به دنبال دو دور قبلی افزایش قیمت در هفته‌های گذشته است. تسلا در ۲۷ اکتبر قیمت نسخه مدل Y را ۴درصد افزایش و به دنبال آن در ۹ نوامبر قیمت نسخه‌های دوربرد مدل ۳ و مدل Y را تا ۰.۸درصد افزایش داد.
  • سقوط فیسکر

    ایسنا: پس از اینکه شرکت خودروسازی آمریکایی فیسکر، اهداف تولید خود را در تلاش برای افزایش تحویل کاهش داد، سهام فیسکر بیش از ۲۴درصد سقوط کرد و به پایین‌ترین حد خود رسید. فیسکر انتظار دارد در سال ۲۰۲۳ بین ۱۳هزار تا ۱۷هزار خودروی الکتریکی تولید کند که از پیش‌بینی قبلی خود - ۲۰‌هزار تا ۲۳هزار - خودرو کمتر است.طبق گزارش رویترز، فیسکر ۱۲۰۰ خودرو را در ماه اکتبر تحویل داد که بالاتر از ۱۰۹۷ دستگاهی بود که در کل سه‌ماهه سوم تحویل داده بود و در مسیر تحویل خودروهای بیشتری در این ماه بود که به بهبود فرآیند تحویل کمک کرد.
  • احتمال تداوم تولید پلستار

    دنیای اقتصاد: پلستار ۶ تا سال ۲۰۲۶ تولید نمی‌شود، اما این بدان معنا نیست که این خودروساز برنامه‌های هیجان‌انگیزی برای رودستر الکتریکی خود نداشته باشد. در ابتدا، پلستار اعلام کرد که تنها ۵۰۰ نمونه از گرند تورهای روباز خواهد ساخت، اما به نظر می‌رسد که تصمیم گرفته است استراتژی خود را تغییر دهد. تولید اکنون براساس تقاضا خواهد بود و تقاضا برای مدل ۶ قوی است. ظرف یک هفته پس از اعلام تولید خودرو در ۱۶ اوت، تمام ۵۰۰ نمونه ساخته‌شده، رزرو دریافت کردند. نمونه‌های ساخت رزرو شده نشان‌دهنده علاقه شدید به نسخه تولیدی رودستر برقی هستند. مدیرعامل این شرکت، توماس اینگنلات، در مصاحبه اخیر تایید کرد که پلستار، اگر مردم آن را بخواهند، روی ۵۰۰ دستگاه متوقف نمی شود.
  • تمدید مهلت ثبت‌نام خودروهای وارداتی

    ایسنا: مدیر سامانه یکپارچه خودروها ضمن اشاره به اینکه سه مدل خودروی جدید کمی با تاخیر (از زمان آغاز ثبت‌نام خودروهای وارداتی) به لیست هشت مدل ابتدایی خودروهای وارداتی اضافه شد، از تمدید یک روز دیگر این مهلت (تا پایان امشب ۳۰ آبان) در جهت ایجاد عدالت برای همه مشتریان خبر داد. مهدی تقدسی تصریح کرد: با توجه به اینکه در ابتدا هشت خودروی وارداتی در این دور از عرضه خودروهای وارداتی ویژه متقاضیانی که در مرحله ثبت‌نام‌ خودروهای وارداتی اقدام کرده بودند، از صبح روز شنبه (۲۷ آبان‌ماه) آغاز و سپس سه محصول دیگر به این لیست اضافه شد، یک روز دیگر این مهلت ثبت‌نام را تمدید کردیم تا عدالت برقرار باشد.
  • حذف ونزا از خط تولید تویوتا

    دنیای اقتصاد: وقتی تویوتا از کرون سیگنیا رونمایی کرد، احساس می‌شد که خط تولید شاسی‌بلند این شرکت بیش از حد شلوغ شده است.ظاهرا تویوتا نیز همین احساس را داشت، بنابراین ونزا پس از مدل سال ۲۰۲۴ کنار گذاشته خواهد شد و کرون با شاسی‌بلند جایگزین می‌‌شود. ونزا درست پس از چهارمین تولد خود بازنشسته خواهد شد. دیو کریست، مدیر کل تویوتا آمریکای شمالی، گفت: بحث‌های داخلی در مورد اینکه آیا ونزا را در خط تولید نگه داریم یا نه، وجود دارد. ما از ونزا بسیار خوشحال بودیم، و اگر آن‌قدر به کرون سیگنیا نزدیک نبود، می‌‌توانستیم آن را حفظ کنیم، اما ابعاد آن مشابه است و خریدار بسیار مشابهی است، بنابراین ما تصمیم گرفتیم که تولید ونزا را متوقف کنیم.تویوتا هنوز جزئیات قیمت کرون سیگنیا مدل ۲۰۲۵ را اعلام نکرده است. تویوتا ایالات متحده آمریکا کرون سیگنیا مدل ۲۰۲۵ را در تابستان آینده در نمایندگی‌های فروش خواهد داشت.
  • بازار خودرو در رکود

    فارس: رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران با بیان اینکه در هفته‌های گذشته قیمت خودرو تغییری نداشته است، گفت: بازار خودرو همچنان در رکود کامل قرار دارد. سعید موتمنی اظهار کرد: قیمت خودرو طی ۲ هفته گذشته هیچ تغییری نداشته و بازار همچنان در رکود کامل است. رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودروی تهران افزود: حتی در روزهای گذشته که قیمت ارز نیز کاهش یافته باز هم قیمت خودرو تغییری نکرده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر