رکود بازار و تاثیر آن بر رشد اقتصادی
خبرآنلاین: بخشهای پیشران اقتصاد برای تسریع خروج از رکود باید در اولویت تخصیص منابع قرار داشته باشند.
یوسف حسن پور، رئیس پژوهشکده مطالعات راهبردی موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی درباره شیوه تخصیص منابع برای خروج از رکود گفت: «بسته سیاستی دولت برای خروج از رکود باید شامل دو بخش کلی باشد؛ تامین منابع مالی برای تخصیص به حوزههای مختلف اقتصادی و دیگری اولویتبندی حوزههایی که میتوانند با دریافت منابع مالی به خروج سریعتر اقتصاد از رکود کمک کنند. »
وی ادامه داد: « شناسایی این حوزهها نقطه حساس بسته خروج از رکود خواهد بود.
خبرآنلاین: بخشهای پیشران اقتصاد برای تسریع خروج از رکود باید در اولویت تخصیص منابع قرار داشته باشند.
یوسف حسن پور، رئیس پژوهشکده مطالعات راهبردی موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی درباره شیوه تخصیص منابع برای خروج از رکود گفت: «بسته سیاستی دولت برای خروج از رکود باید شامل دو بخش کلی باشد؛ تامین منابع مالی برای تخصیص به حوزههای مختلف اقتصادی و دیگری اولویتبندی حوزههایی که میتوانند با دریافت منابع مالی به خروج سریعتر اقتصاد از رکود کمک کنند.»
وی ادامه داد: « شناسایی این حوزهها نقطه حساس بسته خروج از رکود خواهد بود. چرا که در صورت اشتباه در انتخاب این بخشها، حتی در صورت تامین منابع مالی، موفقیت چندانی در خروج از رکود نخواهیم داشت. یکی از این حوزهها در اقتصاد ایران قطعا صنایع خودروسازی است.»
رئیس پژوهشکده مطالعات راهبردی موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی تاکید کرد: «با وجود حواشی بهوجود آمده برای خودروسازی کشور این یک واقعیت اثبات شده است که حتی در سال گذشته نیز رشد اقتصادی ما، محصول تحرک صنعت خودرو بود. اگرچه بررسیها نشان میدهد طی دهه 80 نیز همین روند وجود داشته و حدود 30 درصد رشد صنعتی کشور ناشی از رشد صنعت خودرو بوده است».
حسنپور با تاکید بر آنکه در صورت تحرک صنعت خودرو، سایر بخشهای اقتصادی نیز فعال خواهند شد، گفت: «اگر تقاضا برای خودرو وجود نداشته باشد، رشد اقتصادی ضربه خواهد خورد.»
ارسال نظر