انتظار می‌رود در سال ۲۰۰۷شرکت‌های بزرگ اتومبیل سازی آسیا مانند تویوتا موتور در میزان فروش تولیدات خود در بازارهای آمریکا از شرکت‌های آلمانی پیشی بگیرند‌. به گزارش موج، میزان فروش شرکت‌های اتومبیل‌سازی آلمان در سال ۲۰۰۶ به رکورد جدیدی رسید ،این افزایش به میزان فروش خوب این شرکت‌ها در بازارهای آمریکا نسبت داده می‌شود اما به دنبال کاهش رشد اقتصادی ایالت متحده آمریکا انتظار نمی‌رود میزان فروش این شرکت‌ها در سال ۲۰۰۷افزایش چشمگیری نسبت به سال ۲۰۰۶ داشته باشد.میزان فروش شرکت‌های اتومبیل سازی آلمان در سال ۲۰۰۶ به رکورد ۹۰۰هزار اتومبیل رسید و آخرین آمارها حاکی از افزایش سه درصدی میزان فروش این شرکت‌ها نسبت به سال ۲۰۰۵ است.

پیش‌بینی می‌شود میزان فروش شرکت‌های مرسدس‌بنز، Audi و پورشه آلمان در بازارهای آمریکا در سال ۲۰۰۷به رکورد جدیدی برسد.در حالی‌که میزان فروش اتومبیل‌های شرکت بی‌ام‌و مدل‌های مینی آن در سال۲۰۰۶ و در بزرگترین بازارهای اتومبیل جهان به بیش از ۳۰۰هزار اتومبیل رسید (این مقدار در سال ۲۰۰۵به ۳۰۷ هزار اتومبیل رسید) انتظار می‌رود میزان فروش این شرکت در سال ۲۰۰۷ ،هشت‌درصد یا بیشتر افزایش داشته باشد.

میزان فروش فولکس واگن نیز برای اولین بار در چند سال گذشته به میزان جزئی و به مقدار ۴درصد بالا رفت و به ۲۳۳ هزار اتومبیل رسید.این شرکت پول بسیار زیادی را در بازارهای آمریکا از دست داد و انتظار نمی‌رود بتواند تا سال ۲۰۰۸ یا ۲۰۰۹ آن را جبران کند.

پیش‌بینی می‌شود میزان فروش Audi در سال ۲۰۰۷ بیش از ۵درصد رشد داشته باشد، این شرکت موفق شد ۸۸هزار اتومبیل خود را در سال ۲۰۰۶ به‌فروش برساند‌. همچنین انتظار می‌رود میزان فروش شرکت پورشه در سال ۲۰۰۷ تا ۷درصد نسبت به سال ۲۰۰۵افزایش یابد و این شرکت بتواند در سال‌جاری ۳۴هزار از اتومبیل‌های اسپرت خود را به فروش برساند.

اما در سال ۲۰۰۶ شرکت‌هایی هم بودند که با کاهش شدید میزان فروش محصولات خود روبه‌رو شدند، شرکت‌های آمریکایی فورد و جنرال‌موتور و شرکت اتومبیل‌سازی دایملر کرایسلر آلمان در سال ۲۰۰۶ با میلیارد‌ها دلار کاهش در میزان سوددهی خود روبه‌رو شدند و ناچار ده‌ها هزار نفر از کارمندان خود را اخراج کردند.

در سال ۲۰۰۶ در مجموع ۵/۱۶میلیون اتومبیل در بازارهای آمریکا به فروش رسید. متخصصان می‌گویند: در سال ۲۰۰۷، آمریکایی‌ها تنها قادر به خرید ۱/۱۶ میلیون اتومبیل هستند، برخی نیز معتقدند این رقم به ۵/۱۶میلیون اتومبیل خواهد رسید،اما کاهش رشد اقتصادی آمریکا، افزایش نرخ بهره و بالا رفتن رقابت برسر قیمت‌ها از عواملی هستند که موجب خواهند شد شرکت‌های بزرگ اتومبیل سازی آسیا مانند تویوتا در میزان فروش تولیدات خود در بازارهای آمریکا از شرکت‌های آلمانی پیشی بگیرند‌. کاهش ارزش دلار تا دوازده درصد در برابر یورو در سال ۲۰۰۶ از دیگر مشکلاتی است که شرکت‌های اروپایی با آن روبه‌رو هستند.