با افزایش نگرانی‌های جهانی در مورد روند گرم شدن زمین، صنایع خودروسازی به شدت برای کم کردن آلاینده‌ها تحت فشار قرار گرفته‌اند. به گزارش خبرگزاری موج، صنایع خودروسازی هم‌اکنون برای کم کردن آلاینده‌هایی چون اکسید‌های نیتروژن، دی اکسید کربن و ذرات کوچک تحت فشار هستند زیرا این مواد تاثیرات مضری بر سلامت محیط زیست دنیا می‌گذارند. از سویی دیگر قیمت سوخت‌هایی چون گازوئیل و بنزین نیز هر روز در حال افزایش است همین موضوع لزوم توسعه سوخت‌های جایگزین از جمله LPG و CNG را تبیین کرده است. بر اساس تحقیق موسسهFrost & Sullivan در سال ۲۰۰۶ تعداد کیت‌های تبدیل سیستم سوخت که در سراسر دنیا به فروش رسیده ۹/۲‌میلیون عدد بوده و این رقم در سال ۲۰۱۲ به ۸‌میلیون دستگاه می‌رسد. هم‌اکنون نیز صنایع خودروسازی جهانی کاهش آلاینده‌ها را در اولویت کارهای خود قرار داده اند و همین امر منجر به توسعه خودروهای جدید با سوخت‌های جایگزینی مثل گاز شده است.

بر اساس نتایج این تحقیق در صورت افزایش کمک‌های دولتی و همچنین تامین‌کنندگان سوخت، خودروهای جدید بازار بزرگتری را در دست می‌گیرند.

کشورهای مختلف دنیا نیز سعی دارند با وضع قوانین جدید به توسعه استفاده از سوخت‌های جدید بپردازند. به طور مثال اتحادیه اروپا با وضع قوانین محیط زیستی Euro ۵ تا سال ۲۰۰۹ قصد دارد سخت‌گیری‌ها در مورد تولید CO۲ را افزایش دهد. در آسیا کشورهایی چون هند و پاکستان استفاده از سوخت‌های پاک را برای تمام خودروهای عمومی در کشور اجباری کرده‌اند.

این دو کشور و همچنین ایران بیشتر رشد بازار خودروهای CNG و LPG‌سوز را خواهند داشت. کشورهای بزریل و آرژانتین نیز در این زمینه گام‌های بزرگی برداشته‌اند و این دو کشور هم‌اکنون بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان کیت‌های CNG در دنیا هستند.