۶۵درصد ارزش تندر نود مربوط به قطعات ساخت داخل است
عضو انجمن قطعهسازان گفت: ۶۵درصد ارزش خودور تندر نود مربوط به قطعات ساخت داخل است. ساسان قربانی در گفتوگو با خبرگزاری فارس، در خصوص تولید قطعات ال-۹۰ در ایران و تاخیر ایجاد شده در تامین قطعات برای خودروسازان اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۶۵درصد قطعات ال-۹۰ تولید داخل است و قطعهسازان ایرانی این قطعات را تولید میکنند.
وی گفت: وقتی قرار بر داخلیسازی محصولی است، تولید به صورت مرحلهای بالا میرود و بعید نیست که در این مرحله (رمپاپ) مشکلات و ناهماهنگیهایی بروز کند.
قربانی در عین حال تصریح کرد: مشکل عمدهای از نظر قطعهسازان ایرانی برای تولید قطعات ال-۹۰ وجود ندارد و مسئولان شرکت رنو پارس صراحتا به این مساله اشاره کردهاند.
خبرنگار فارس از قربانی پرسید چه قطعاتی از ال-۹۰ در داخل تولید میشوند؟
وی پاسخ داد: تولید بخش عمده بدنه، قطعات تزئینی داخل، مثل صندلیها، سقف، موکت کف و سیستمهای برقی مانند درخت سیم و داشبرد تولید داخل هستند که حدود ۶۵درصد از ارزش خودرو را شامل میشوند و این رقم بالایی است.
عضو انجمن قطعهسازان نظارت شرکت رنو بر تولید قطعات ال-۹۰ را بسیار سختگیرانه توصیف کرد و یادآور شد: پروسه نظارت رنو شامل چندین مرحله است و به شکل بسیار دقیقی کل فرآیند تحت کنترل قرار دارد.
قربانی اضافه کرد: شرکت رنو برای تولید قطعات تندر ابتدا شرکتها را بررسی میکند تا مشخص شود توان تولید قطعات با کیفیت مورد نظر تندر نود را دارند، پس از کسب اطمینان از وجود توان تولید قطعات با کیفیت بالا، آموزشها و فرآیندهای خاص کنترل کیفیت را در واحد تولیدی اعمال کرده و مثلا درباره شیوه تحویلگیری مواد اولیه، انبارش این مواد، تحویل مواد به خط، دخالت اپراتورها در فرآیند تولید، آموزش اپراتورها شیوه بستهبندی وارسال قطعات برای مشتریان نظارت دقیق به عمل میآید.
وی ادامه داد: در صورتی که در بخشی ضعف وجود داشته باشد، برنامههای لازم آموزشی در واحد تولید اجرا میشود و در نتیجه قطعات تندر نود که در ایران تولید میشود تمامی ویژگیهای قطعات تولید شده در فرانسه را دارا است.
وی اظهار داشت: به عبارتی قطعهساز ایرانی تا زمانی که به آن سطح کیفی از نظر فرآیند تولید نرسد،مجوز حمل را دریافت نمیکند.
عضو انجمن قطعهسازان تاکید کرد: بر این اساس تاخیرهای کوتاهمدت در ابتدای تولید تا حدودی طبیعی است و زیاد نگرانکننده نیست.
قربانی درباره تیراژ تولید قطعات ال-۹۰ در حال حاضر نیز گفت: هم اکنون ممکن است حجم تیراژ قطعات از ۵۰ تا ۶۰ قطعه فراتر نرود، اما به مرور به حدودهزارو ۵۰۰ قطعه در روز افزایش خواهد یافت.
وی همچنین قطعهسازان ایرانی همکار با رنو پارس را اغلب شرکتهای خصوصی قطعهساز ذکر کرد و افزود: برای رنو قابلیت شرکت برای تولید قطعه با کیفیت حائز اهمیت است.
وی همچنین افزود: برای صادرات قطعات ال-۹۰ تولید شده در ایران سهمی در نظر گرفته شده است و با شروع تولید، صادرات مازاد تولید در دستور کار قرار خواهد گرفت.
استقبال گسترده از خودروی لوگان در ایران
همچنین روزنامه لوفیگارو نوشت: پیشفروش خودروی لوگان با استقبال گستردهای در ایران روبهرو شده است.
این روزنامه در شماره روز گذشته خود در اینترنت افزود: در مدت ده روز هشتاد و پنجهزار سفارش برای ساخت خودروی لوگان در ایران ثبت شده است.
رنو فعالیتهای خود را برای ساخت خودروی ارزان قیمت لوگان در ایران سرعت میبخشد. از ابتدای سال پنج کشور (هند- ایران- برزیل- آرژانتین و مکزیک) به فهرست پنجاه ویک کشوری که لوگان در آنها به فروش میرسد اضافه شدند.
به نظر میرسد یکی از اهداف رنو برای حضور در بازارهای جهانی خودرو با موفقیت روبهرو بوده است. شاهد آن حضور موفق خودروی لوگان در ایران است که در مدت ۱۰روز هشتاد و پنجهزار سفارش برای آن به ثبت رسیده است.
شرکت خودروسازی رنو فرانسه سال گذشته در برنامه خود با عنوان «رنو کنترا ۲۰۰۹» فروش هشتصدهزار دستگاه خودرو در سال تا افق دوهزار و نه را پیشبینی کرده بود که نیمی از آنها را خودروی لوگان تشکیل میداد. از زمان عرضه این خودرو به بازار در سال دوهزار و چهار، چهارصد و هشتادهزار دستگاه از آن به فروش رفته که تنها میزان فروش در سال دوهزاروشش، دویست و پنجاههزار دستگاه بوده است.
این شرکت هماکنوندرصدد است میزان ظرفیت تولید لوگان را به یکمیلیون دستگاه در سال برساند.
ارسال نظر